Regnig outfit.

 

Nu ligger jag hemma med inte mycket krafter, ont i halsen och ont i kroppen. Jag kände detta komma krypandes redan igår kväll men trodde det var ren utmattning. Var en omtumlande dag igår och även i måndags. Det är mycket som händer på jobbet och jag är extremt glad och lycklig i själen. Men jag har även umgåtts med vänner nästan varje kväll och även fast det ger energi och tar det på krafterna. Nu avbokade jag min eftermiddag och ska knapra ingefära och hoppas på att detta släppt till imorgon. Har absolut inte tid att bli sjuk.

På mig har jag: 

Carlings – Jacka
(Jag och Petra ska ha event med dem snart, men vill flagga för att de har 50-70% rea i butikerna nu!!) 
Adidas – Träningsbyxor
Hunter – Gummistövlar

P1210042

 

Inlägg i samarbete med Carlings.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. equidia live

  pba live streaming 2023-07-07 10:37:44 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Krya på dig Dasha och ta hand om dig!

  A 2016-02-11 13:15:40
  Svara
 • Hej Dasha! Tänkte fråga en snabbis fråga bara, hur fick du det jobbet du har idag? Hur gick du till väga? Har du någon speciell utbildning, och hur fick du alla dessa fantastiska möjligheter? Du är så himla läcker!!!

  Mona 2016-02-10 16:28:28
  Svara
 • Åh tusen tack för din kommentar på New York bloggen, betyder otroligt mycket!

  Erika, Sambo, New York 2016-02-10 16:02:29 http://erikalindgren.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!