FREDAG

Gud vilken härlig helg jag har framför mig. Ikväll ska jag äta middag med min bästa vän Becca. Bara jag och hon. Vi ska äta på ett ställe som heta David at Home. Det är en man som har en restaurang med fullständiga rättigheter i sitt kök. Roligt va? Ni ska få se full recension efter helgen.

Och imorgon så ska Per & Erica ha sin årliga alla hjärtans dag fest. Jag ska ha selifetime med fröken här nedan innan hemma hos mig. Det var längesen vi träffades. Dessa bilder är från en riktigt rolig kväll från sensommaren. Egentligen var det nog oktober månad om inte ännu senare men det var varmt och vi jobbade bara ben så det kändes som sensommar.

margaux_dasha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!