Margaux Dietz

Alltså wow. Kärlek jag känner till denna dam. Igår sågs vi för första gången så väldigt länge och när vi skulle hem ville vi inte skiljas åt så vi promenerade hem till mig istället, korkade upp en flaska champagne och tog bilder i spegeln i mina nya yogakläder från Indiska. Sedan somnade vi hållandes varann i hand. 

Dig älskar jag så mycket. 

   
    
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Gillar din blogg men jag tröttnar snabbt på bloggar där det är sååå glest mellan bloggposterna. Det känns inte som om du egentligen tycker att det är så roligt att blogga.

  Nellie 2016-02-15 13:32:08
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   1) jag har under mina 11 år som bloggare aldrig bloggat på söndagar. Oftast inte lördagar heller.
   2) kom ett inlägg i lördags? Det är inte så längesen.
   3) Jag gör så gott jag kan. 🙂

   dasha 2016-02-15 16:31:52
   Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Håller med! Har väntat sen innan jul på att bloggen ska ”dra igång” och visst förstår jag att man kan ha mycket med annat. Men som läsare så slutar man att gå in på bloggen efter ett tag då man förutsätter att inget händer.

   Lina 2016-02-15 14:07:42
   Svara
   • Svar på Linas kommentar.

    Precis. Plus att de senaste inläggen inte varit särskilt ”händelserika”. Korta. Halvdana bilder. Och lite reklam på det.

    Nellie 2016-02-15 16:08:02
    Svara
 • Mysigt! Du verkar ha så härliga vänner. Vilket inte är så konstigt eftersom du verkar vara riktigt gullig och rolig att umgås med. 🙂

  Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag 2016-02-15 08:57:20 http://Linanilsson.se
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3

  Margaux 2016-02-15 08:51:07
  Svara
 • Hej Dasha!

  Först och främst så vill jag säga att jag älskar din blogg. Du verkar vara en sån härlig person och så personlig på din blogg att det nästan känns som att man känner dig. Jag brukar alltid gå in på din blogg när jag känner mig lite nere för att få positiv energi.
  Jag har även en fråga till dig. Jag är 20 år och har aldrig haft en kille och nu börjar mina kompisar träffa killar/gå in i förhållanden men jag träffar ingen eller känner knappt det intresset. Jag känner mig nästan lite stressad och pressad över att träffa någon. Vad ska jag göra? Jag vet inte att jag inte borde göra det eftersom alla är olika men. Jag blir galen!

  Josefine 2016-02-14 16:06:48
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Har varit i exakt samma sits! Mötte min första bf när jag var 22 och blev pangkär. Innan dess var jag evig singel vilket slet på självförtroendet. Man känner sig som att man går miste om något när alla vänner pratar om sina killar. Mitt tips är att skaffa lite singel – vänner. Gör de där härliga sakerna man längtar tillbaka till sedan – drick vin och dansa, ha långa tjejkvällar som den Margaux och Dasha haft i detta inlägg, utveckla dig själv och dina intressen. Kärleken kommer, promise, men tills dess ska du ta hand om ditt 20 – åriga liv. Och kom ihåg att de flesta av dina vänner kommer bli singlar igen (det är ju få som träffar sitt livs kärlek när de är 20)

   Kram från en som inte är Dasha men vet hur det känns!

   M 2016-02-15 07:51:13
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Fint svar! Håller absolut med. Gör saker du tycker är roliga och våga hänga med på aktiviteter med nya människor. Du vet aldrig vad som kommer hända då!

    Caroline 2016-02-15 17:12:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!