Longing for spring in short hair

I Stockholm idag är det inte glatt väder. Det snöar så pass mycket att jag funderar på att strunta i att sminka mig. Allting kommer ändå rinna iväg? 

Denna bild trillade jag över i mobilen imorse. Letade efter en annan men gillar verkligen färgen här. Det är sommarblond. 

Igår när jag satt i Gabbis stol på Bangerhead så blev jag sugen på att klippa till lång page. Vad tror ni om det? Jag tänker liksom lite längre än axlarna. Men det ska va tjockt med hår där nere och ganska rak linje i topparna. Vad tror ni om det? 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. watch racing online free

  pba live streaming 2023-07-07 09:55:08 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Dasha! Vet att du inte kommer lyssna på en sketen kommentar men gud du är SÅ snygg i ditt hår nu! Riktigt 10/10. Självklart kommer du vara pangsnygg i lob också, men… Jag röstar långt!

  Hanna 2016-02-18 18:14:32
  Svara
 • Jaa! Klipp en lob, det är så himla vackert!

  Tänk denna frisyr, fast lite längre på dig & hennes färg är också helt underbar på denna bild! (Kolla länken)

  http://elin.damernasvarld.se/2015/02/13/annu-ett-superklipp/

  V 2016-02-18 13:40:21
  Svara
 • GO FOR IT!!! I september fick jag ett spontant infall en trakig mandag pa jobbet och drog till en drop-in frisor pa eftermiddagen och klippte av allt mitt har (jag hade langt har, till brostens slut ungefar). Jag gav frisoren relativt fria hander och hon klippte ganska kort page pa mig – och jag var sa nojd! Och vilket underverk for harets kvalite ocksa. Sa jaaaa, jag tycker du ska klippa dig! Det ar verkligen en befrielse. PS, du kan ju kolla in modette-Josefins har for inspo ocksa!

  nathalie 2016-02-18 13:14:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!