Ridtur på Djurgården. 

För två veckor sedan bestämde jag och Erika oss för att rida lite denna lördag. Det finns inte så många ställen i Stockholm ändå men så hittade vi ett precis här i stan, på Djurgården tom. 

Jag har även lovat mig själv att jag måste rida en gång i månaden. Det ger mig så mycket energi och lycka och värme och skratt. Dessa fantastiska varelser. My oh my vad jag älskar hästar. Vi red i två timmar runt Djurgården. Önskade under hela tiden att man skulle rida förbi någon man kände, eftersom den risken en lördag är ganska stor om olyckligtvis gjorde vi inte det. 

Jag red en häst som heter Ernie som är en valack och Irish Cob. Snäll och fin häst som hade en helt underbar rund galopp. Det var även väldigt tur att jag fick ihop honom till trav i små steg eftersom jag fortfarande har så otroligt ont i knät var jag rädd att det skulle göra ont att rida lätt. Vilket det gjorde men det gick utmärkt att sitta ner i hans trav. 

Det där knät måste jag nog gå till läkare med nu. Nu sju månader senare gör det ondare än någonsin. Så ont jag har idag och hade inatt när jag sov är näst intill outhärdligt. 

   
    
    
    
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!