Fest fest fest?

I min förra lägenhet hade jag ju en del fester. En som ligger mig varmast om hjärtat var min brunch jag hade tillsammans med Red Bull. De släppte tre nya smaker och passade på att visa upp dem på min fest. Vi tog ut min soffa ur lägenheten, smällde upp en bar och ett dibås och sedan tryckte vi in 60 stycken vänner på mina dåvarande 66kvm.

Nu blev jag så taggad på att köra en till inflyttningsfest… Ska man kanske göra det innan nya stolarna till matbordet kommer? Nya lägenheten är ju som gjord för fest. Riktigt socialt vardagsrum med kök. Riktigt sugen nu! Fyller ändå 30 snart. Undra om man ska köra något sådant… Jag har ju haft riktig ångest inför 30 års födelsedagen. Och inte för att jag fyller t r e t t i o. Det rör mig inte i ryggen. Ärligt talat tycker jag livet bara blir bättre och bättre för varje år som går. Allting flyter på riktigt bra i livet nu. Inget ger mig ångest och inget känns jobbigt.

Men det här med att man ”borde fira för att man fyller ändå jämt” skaver. Jag har haft lite olika idéer. Ska man styra en håll-i-hatten-fest här hemma? Det hade ju varit enkelt för mig att göra det men samtidigt är det ju det jag jobbar med så är rädd att det skulle kännas som om jag styrde ett event och inte firade MIN födelsedag? En annan ide jag hade var att säga till alla vänner ”Jag åker till Miami, den som vill följa med är mer än välkommen”. Sen hade jag en tredje ide om att anordna en fest i Moskva. Typ hyra en restaurang och köra en riktig ryss-fest som övergår till middag. Rubeln är ganska låg nu så både flyg och hotell är riktig billigt plus jag tror knappt någon av mina vänner har sett Moskva.

Men jag vet inte. Allting känns lite långt bort just nu trots att tiden bara rinner iväg och jag fyller år om bara två månader. Så länge kan ni kika på filmen från min inflyttningsbrunch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I appreciate that you share this content. Great post, thanks.

  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing live horse racing online

  pba live streaming free 2023-07-07 08:49:06 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Bodde i Moskva tidigare och har själv haft, och gått på andras, stora fester där kompisar flyger in till stan. Det blir inget annat än episkt!

  Sofie 2016-02-25 19:57:21
  Svara
 • Moskva helt klart! Fy fan vad fett, och inget ställe dina kompisar kommer besöka annars kanske! Hade åkt med direkt.

  Amanda 2016-02-24 21:51:50
  Svara
 • Moskva lät superkul! Är säker på att det blir jättekul vad du än styr upp 🙂

  Lina 2016-02-24 21:05:26 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Gud vilken rolig video! Gör något kul hemma där många kan komma! Bara för att du jobbat med event betyder inte att du kan göra det för stort eller välplanerat. Det är ju det som är kul, att du kan göra extra roliga fester pga ditt jobb!!

  Saknar så mycket att lyssna på råd och andra tankar ifrån dig (är extremt stort Michaela&Dasha poddfan). Du är så grym!

  Elin 2016-02-24 12:34:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!