Drinks and dinner at Hotellet.

I onsdags hade jag en dejt med Marith. Så olyckligt att jag inte tagit en endast bild på henne! Smarran har i alla fall efter många år blivit blond igen efter att varit rödhårig. Gillar blonda Smarran.

Vi tog våran dejt på restaurang Hotellet som ligger på Linnegatan i centrala Stockholm. Men det är en sådan krog man glömt bort. Så olyckligt för den är både prisvärt och har härlig atmosfär. Det är så enkelt att bara snöa in sig på samma ställen och sedan glömma bort alla smultronställen som också ligger här runt hörnet.

P1210078

       P1210068  P1210093

Vi bestämde oss för att detta skulle bli en lång middag och att vi skulle ta in en rätt i taget och dela på allt. Så först ut blev det charkisar och sedan en laxtartar.

P1210074

Sedan delade vi på en liten råbiff och drack pinot noir, rödvin. Jag dricker bara pinot noir om jag får välja. Alla andra rödvin får jag ont i huvudet av dagen efter?

P1210097

Sedan blev vi sugna på något lättare och beställde in blomkål. Jag ÄLSKAR blomkål.

 P1210099

Och sista var det dags för drinkar för hela slanten. Det blev några sådana för Hotellet är riktigt grymma på drinkar. Ni vet när man ser att bartendern är engagerad och kan sin grej. Bra cocktailsbartenders växer inte på träd.

 P1210102

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!