She is home.

Efter vår morgonpromenad gick vi förbi en hundbutik jag går förbi varje dag. Minns inte namnet men den ligger på Regeringsgatan

Kände det var dags för lite nya grejer till Bella. Så vi kom hem med en tröja med strass på, en sele med en rosett, ett nytt koppel och lite annat som var ätbart. Sedan la sig min lilla soldyrkare i solen och sög i sig D-vitamin. 

Jag ska bara vara hemma idag. Blev dålig igår. Vet inte om det var en ultra light och snabb version av kräkis eller om jag blev matförgiftad. Men mådde illa halva dagen igår och sedan… Ja, ni fattar. Men natten var bra och idag vaknade jag JÄTTEHUNGRIG. Att vara hungrig är alltid bra tecken. 

     
    

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!