Yoga på ett slott.

Hallå kompisar. Vilken måndag va? Sol som värmer ens kinder och jag är fnittrigt bakfull. Igår firades min bästa vän. Jag var ute och dansade en söndag. Det händer absolut aldrig nuförtiden men är det någon man gör det för så är det väl Becca.

Men nu till en helt annan sak. Yogan! Jag fick många kommentarer av er när jag precis kommit hem från Costa Rica och ni sa att ni inspirerades av det. Så jag tänkte tipsa er om att Yogiakademin har fler retreats som ligger lite närmare än Costa Rica. Nämligen i Frankrike redan nu i vår! Så ifall ni är intresserade kan ni ta ett kik på det HÄR.

josefine-bengtsson-yogiakademin

Bild på Jossan som har Yogiakademin och även har en blogg här på MetroMode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!