Vem vill jag vara för en dag? Hur sparar jag pengar (lol)? Tips för bättre självförtroende?

Hur går det med körkortet?
Vi bestämde oss för att Maxinne skulle börja med körkortet och så tar jag det nu i vår när mitt liv lugnat ner sig lite. Det var så mycket med jobb och köp/sälj av lägenhet i vintras så jag kände att det inte fungerade tidsmässigt. Jag vill liksom gå all in 100% och både köra och plugga flera gånger i veckan.

Hur ser din drömdag ut, om du tex skulle spendera den med din mamma?
Ja wow. Då hade vi börjat med en brunch på stan. Något lätt så man får energi men ändå är lätt i kroppen. Sedan hade vi kört en ordentlig shoppingrunda där vi båda unnade oss det vi kikat på men inte riktigt tyckt var lämpligt eller rimligt att lägga pengar på (typ väskor å skor?)  Sedan hade vi checkat in på ett spa och glidit in och ut ur våra badrockar mellan olika behandlingar. Avslutat dagen med lite vin och en middag på spat. Det hade varit en absolut helt perfekt dag i mina ögon.

Om du fick vara en person för en dag vem skulle du vara?
Wow. Kanske Paris Hilton. Eller Victoria Beckham. Eller Justin Bieber.
Justin-Bieber-Main

Om du fick byta arbete för en dag, vad skulle du vilja testa på då?
Hade väldigt gärna jobbat med hästar. Så på ett stall. Men det är kanske inte att ”testa”… Om man ska ”testa” så hade jag gärna testat att få va Kungen för en dag.

Vart går din resa? Välj ett ställe du inte varit på.
Maldiverna! Drömt om det stället i flera år nu. Men vill åka dit när man har en kappsäck med pengar.

Kan inte du göra ett sminkilägg och utbilda oss så vi kan bli lika snygga som dig??
Men jo. Absolut. Men får bli ett eget inlägg.

Viktigaste plaggen inför våren?
Så fort mitt knä är bättre vill jag se på pricko ut såhär (kjol/klänning och höga stövlar):
SONY DSC

När vill du ha barn? Har du träffat någon härlig kille sen ditt förra förhållande?
Jag har absolut träffat härliga killar men ingen jag vill presentera för er än. Det är så stort på något sätt. Större än att berätta för mamma? :-p Barn vill jag ha när det blir aktuellt. Det har inte riktigt varit på tapeten i livet än.

1. Vad är ditt bästa tips för att få bra självförtroende?
Hm. Funderade länge på detta svar. Önskar jag hade något riktigt klokt att dela med mig av… Men omge sig med människor som gör en stark. Som är snälla mot en. Och tänka lite ”skit samma” när saker känns jobbiga och ”pinsamma”. Idag så inte bara trillade jag på ett cafe jag råkade samtidigt skrika ”VAD I HELVETE” och blängde as surt på ett trappsteg som jag missade (!) samtidigt. Alltså – jag inte bara ramlade framför ca 20 personer jag var också tydligen tvungen att skrika för full hals också. Sådant ÄR ju pinsamt. Men man får bara borsta av sig saker som känns pinsamt och jobbigt och tungt. Försöka tänka att det inte är så stor grej. Våga att våga liksom. <3 

2. Hur preppar du dig bäst inför en dejt?
Hjälp. Med vin? Hehe. Men generellt att kanske unna sig något nytt att ta på sig… Fixa naglarna. Fixa i ordning sig själv från grunden. Så man känner sig riktigt fräsch.

3. Finns det en chans att du börjar podda igen? (Jag vet att alla tjatar, men du var såå bra i poddform!)
Jag är as sugen!! Kanske! Ska kika på någon att göra det med. Vem skulle ni vilja se mig göra en podd med?

Hur var det att starta företag? Vet inte om du har svarat på den här typen av frågor tidigare men vart föddes idén om att starta företag och hur ”vågade” och kändes det att starta eget? Hur går det för er idag?
HUR vi vågade… Jag vet inte. Men jag har alltid varit en sådan person. Som bara kör på. Jag var också på en sådan plats i livet att jag hade inte mycket att förlora. Jag tror man bara måste våga. Bara göra det. Sedan är jag lyckligt lottad med starka människor i mitt liv som stöttade och hjälpte mycket i början. Alla har varit extremt supportsamma och hjälpsamma. Det är väldigt roligt att vara egen! Iden med Helium föddes för jag alltid velat göra något ”med bloggen” men inte ”bara” blogga. Och hur det var att starta företag… Skit läskigt? Absolut helt skräckinjagande. Men så är det med allt nytt man gör. Tex när jag renoverade min lägenhet. Det är PAIN. Men när man gjort det så kan man göra om det. Idag hade jag kunnat starta 10 företag utan att blinka om jag hade en bra ide. Samma sak med renovering. 😉

3T8A4683x

FORTSÄTT MED DASHA 2.0! Hur går utvecklingen? Vad för ytliga förändringar har du gjort? Kan du lägga upp make up rutin? Mer kläder! Förlåt att det är så mycket ytligt men sånt är SÅÅÅ kul
OKEJ. KUL att du påminner. Ska fundera och göra mer Dasha 2.0.

Kan inte du satsa lite mer på outfit bilder? Du har en såååån fin klädstil Dasha!!!!
Ja! Har funderat på det… Skönt att få feedback. Ska definitivt lägga det in mind.

Hur mycket sparar du i månaden, om du nu sparar? Har du några spar-tips? Hur sparade du när du var yngre om du sparade?
Oj är en dålig sparare. Riktigt dålig. Jag sparar typ ”till” något. Sedan använder jag pengarna och sedan börjar jag om. Jag är fel person att fråga 🙁 :p

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. sky racing live stream online free

  free racing tv stream 2023-03-24 21:20:21 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. republic tv live

  racing uk tv 2022-12-28 09:44:08 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv on sky 2022-12-24 05:04:31 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

  izmir nakliye 2022-12-08 12:32:31 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Kanske ngn av dina killkompisar??:)

  Sofia 2016-03-08 12:33:36
  Svara
 • En podd med dig och Margaux hade varit SÅÅ BRA (tror jag i alla fall)! Men det viktiga är ju egentligen att du och den du poddar med klickar och har bra/intressanta saker att säga. Tex jag tycker Petras podd är jättebra, och det är med någon som (vad jag vet) inte bloggar – så det behöver ju inte vara någon bloggare/bloggerska heller.
  Kram! (och jättekul att läsa dina svar på frågorna, tack för en superblogg!)

  viktoria 2016-03-07 22:58:28
  Svara
 • Helt klart Becca eller Margaux som föregående kommentatorer redan nämnt! Kanske Margaux då ni inte känner varann lika väl (?) och berättar då historier o dylikt som den andre inte vet om osv.

  Rebecka 2016-03-07 22:02:36
  Svara
 • Hej, Detta kanske är sjukt konstigt och helt galet men jag tycker ändå det är värt att testa. Jag har själv en liten blogg, älskar att dela med mig av exakt allt typ, är verkligen en all in person. Vill sååååå gärna starta en podd, har läst din blogg väldigt länge och skulle hemskt gärna padda tillsammans med dig, i alla fall testa för att se om det skulle funka. Vore superkul!

  Tully 2016-03-07 20:00:41 http://tullgull.devote.se
  Svara
 • Men jävla ja!!! Du måste bara börja podda igen. Är tvungen att lyssna om på dina och Michaelas avsnitt för att stilla mitt begär 😉 Du är så sjukt skön att lyssna på, allt du säger blir liksom intressant oavsett vilket ämne du tar dig an! Hade velat se dig i en podd tillsammans med din bff Becca, hon känns spännande. :))

  N 2016-03-07 19:55:55
  Svara
 • Håller med tjejen innan, hur kul om du och Margaux startade en podd?!

  Julia 2016-03-07 19:48:43
  Svara
 • DU OCH MAXINNE! Hon verkar vild och gränslös och du är mer romantisk och klassisk i din syn på saker- perfect match ju!

  hanna 2016-03-07 19:03:43
  Svara
 • Någon som du kan berätta galna saker för men också ha djupa diskussioner. Så att det blir lite seriöst, gillar när du pratar om djupare saker även om jag älskar att det ytliga och galna också! Din blogg är så inspirerande!

  Lovisa 2016-03-07 17:30:48
  Svara
 • FORNI!!!!!!!!!!!!!

  Alma 2016-03-07 17:10:50
  Svara
 • Börja podda med Margaux!!

  Julia 2016-03-07 17:07:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!