Discodans, Uteserveringspremiär, och söndagsmiddag.

FREDAG:

På fredagen hade jag en hemlig grej för mig. Var så här nöjd inför det.

 

 

LÖRDAG:

På lördagen vaknade jag på ett strålande humör. Var SÅ glad! Stockholm visade upp sig från sin absolut finaste sida i och med solen och våren som börjar kika fram runt hörnet. Jag mötte upp Cissi, Becca och ungarna för en lunch på Grodan.

 

 Vi satt i solen och tjejerna somnade så vi kunde dricka några glas bubbel och ha tjejsnack ifred.

När solen försvann vart det givetvis jättekallt och vi gick med bestämda steg till NK. Jag skulle behöva uppdatera min vårgarderob… Men är egentiden bara sugen på att köpa väskor. Det är verkligen så mycket roligare.

 

 

 

 

Här busar jag med Sienna i en soffa. <3

  

På kvällen ville jag bara vara hemma. Jag gjorde tacos för mig själv och kollade på mellon. Men sedan blev det ändrat och klockan 00 studsade jag ur sängen och tog en bil ner till PAPA och drack en overklig mängd alkohol… Var absolut inte värt det dagen efter.

SÖNDAG:

På söndagen hade jag nämligen en sen brunch inbokad med Mamma, hennes vännina och hennes dotter.

  

Vi drack ännu mera alkohol. Lol vilken alkoholiserad helg för denna dam det blev. Men behövde det antar jag… Jag lagade lite plock. Asiatiska vårrullar, kronärtskockor, guacamole OSV OSV OSV. Älskar att laga olika smårätter så man bara kan pilla och äta länge.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!