Operation bokat.

Ni som följer mig på SNAP (dondasha) vet att jag haft problem med mitt knä sen i somras. När jag var i St-Tropez så skulle jag göra någon form av balett-move och så small det till i knät. Efter det har jag inte riktigt kunnat gå på det helt. Och sedan har smärtan ändrat sig och ett tag var den ”helt ok” förutom att jag inte kunde sätta mig på huk och ”stänga igen” knät helt utan smärta.

Då sökte jag mig till en knäspecialist som gav mig ordern att ”träna upp musklerna runt knät”. Satte mig på hårdträning och rehab. Slutade med att jag fick sådana smärtor att jag inte kunde gå över huvudtaget och vaknade flera gånger per natt eftersom varje gång jag rörde benet på något sätt gjorde det ont. Gick tillbaka till knäspecialisten som då skickade mig till en läkare som konstaterade att det är NÅGOT med min menisk. Förmodligen så gick den inte av där i somras utan bara fick en spricka i sig och något hamnade i kläm. Som inte kunnat läka igen av sig själv eftersom den just sitter i kläm och varje gång jag anstränger och använder knät så blir den inflammerad och irriterad. Som en liten köttsträng som hamnat i kläm och inte lossnar och inte läker ihop. Så det blir en titt-hålsoperation på fredag för att 1) kika ordentligt vad det är där i och 2) förhoppningsvis bara slipa bort den lilla jävlen som stör mig från att kinan gå powerwalks och känna mig snygg i klackar. Förstår ni jag inte kunnat ha klackar sen i Juli? Bott i gympaskor och det är så tråkigt. Vill va ladylike igen.

Men i alla fall. Håll alla tummar för mig när jag ska sövas klockan 11.30 på fredag? Är ärligt talat skit nervös. Jag har ju en fobi i livet och det är smärta. KLARAR INTE AV smärta. Är livrädd för smärta. Livrädd att vakna upp på fredag och ha ont. Samtidigt som jag har konstant ont just nu… Men det är en annan sorts smärta. En smärta jag på något sätt lärt mig att leva med? Konstigt det där. Hur anpassningar kroppen är.

    P1210409       P1210416

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Beautiful images, nice blog, thanks for sharing this content, please keep it up.

  Roy 2023-11-14 18:45:06 https://investhungary.hu
  Svara
 • Håller tummarna för dig! Trasiga knän gör så jäkla ont. Kram!

  Caroline 2016-03-18 15:07:37 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara
 • Hoppas du känner dig lugnare när du träffar läkare och sjuksköterskor, jag har opererats rätt många gånger men känner mig alltid bättre när jag träffar utbildade härliga människor som brinner för sitt yrke. Nuförtiden är det ingen läkare som vill att du ska ligga med smärtor efter en operation, alla jobbar för att du ska vara så smärtlindrand och trygg det bara går. Ett tips är att säga till direkt när du känner av smärta så dom hinner ge dig något innan det blir värre 🙂
  Massor med kramar, det kommer gå så bra för dig och det vore ju så skönt om du slapp ha ont mer 🙂

  Mickis 2016-03-18 09:35:30
  Svara
 • Lycka till med operationen idag, det kommer gå galant!

  Kramar från västkusten

  Hannah 2016-03-18 09:02:32
  Svara
 • Lycka till Dasha, hoppas att operationen hjälper så du kan bli smärtfri! Stor kram!

  {"author":"Stephanie" 2016-03-18 08:40:56
  Svara
 • Hoppas att allt går bra med operationen och att den löser ditt knäproblem. Stort lycka till!!

  Carro 2016-03-18 05:18:35
  Svara
 • Genomgick en större operation i fredags, alltså för 1 vecka sen. Var så jävla nervös över smärtan efter operationen och även narkosen. Kan säga såhär i efterhand att jag inte alls hade behövt vara nervös innan då det var ganska ”skönt” att bli sövd och när jag hade lite ont efter operationen fick jag smärtlindring direkt! Säg till innan att du är nervös över smärtan så dom är förberedda på uppviket! Lycka till!! / Linda

  Linda 2016-03-17 23:42:05
  Svara
 • Jag har gjort flera titthålsoperationer i knäna och du behöver verkligen inte vara rädd det kommer gå jättebra! Självklart är det olika från operation till operation hur det känns efter, men du kommer säkert få smärtstillande att ta i början. Jag har aldrig riktigt upplevt att det gjort särskilt ont efter operation (antagligen tack vare tabletterna), utan det har snarare bara känts stelt och kontinent i knät. Förstår att du är nervös och rädd för att det ska göra ont, men oroa dig inte. Dom kommer ta jättebra hand om dig och se till att du slipper smärtan 🙂 lycka till!

  Karin 2016-03-17 17:13:34
  Svara
 • Vissa blir väldigt illamående av narkosen så ett tips är att be få något mot de innan de söver dig 🙂

  Marielle 2016-03-17 15:32:28
  Svara
 • Jag gjorde en knäoperation eftersom min menisk lossnade helt efter att ha satt mig i skräddarstälnningen i sängen. Fruktansvärd smärta och knät var låst i 35 timmar innan jag fick en akutoperation efter att det inte lossnat efter massa försök att dra ut det. Hemskt! Men fick en operation och det var för två år sen cirka. Inte helt återställd än och får ont om jag går ner i ”squat”posetion och har knät för mycket böjt inåt mot kroppen. Då kryper det i knät och det kommer en skum känsla. Svårt att förklara men känner igen mig så mycket i det du förklarar och låter helt klart som de har med menisken att göra. Även om jag inte är helt återställd så kan jag inget mer än att rekommendera att operera det om erbjude det för att ha dåliga knän i så tidig ålder är inte kul! Och nu kan jag också äntligen ha klackar igen (även om jag inte vågar mig på dom högsta) ovh en känslan är värt allt!! 🙂 lycka till dasha!

  Nathalie 2016-03-17 12:32:18
  Svara
 • Jag har också gjort en titt-hålsoperation för en broskskada i knät för några år sen, vaknade upp utan smärta och ärligt talat var det faktiskt lite kul att bli sövd, skrattade mig till sömns haha 🙂 Kommer att gå toppen, lycka till!

  Kajsa 2016-03-17 12:03:25
  Svara
 • Lycka till imorgon, är säker på att det kommer gå galant! Och din ladylikeness är helt klart oberoende av din skor, följer dig på snap och du fullkomligt GLÖDER!!

  Malin 2016-03-17 12:00:56
  Svara
 • Har gjort liknande operation och jag vaknade glad (hög haha) så var inte rädd för smärtan, den håller dom i schack! Lycka till kmr gå suuuper! KRAM:)

  J 2016-03-17 10:14:40
  Svara
 • Usch va jobbigt det låter. Lycka till imorgon och hoppas att knät blir bättre fort 🙂

  Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag" 2016-03-17 10:10:30 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Men fy, usch! Stort lycka till, det kommer gå galant, och skönt att du äntligen får veta vad som faktiskt hände med knät :/

  Ta hand om dig!

  Frida 2016-03-17 10:04:03 http://Fridarei.devote.se
  Svara
 • Åh vad jobbigt! Men kanske ändå bra att operera så att det kan gå över och bli bra någon gång.. Håller alla tummar och tår <3

  Elina 2016-03-17 09:59:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!