Kvällarna och nätterna är värst. 

Ligger hemma i sängen och jobbat några timmar. Kört mailmaraton så länge jag är 100 i huvudet. Nätterna och kvällarna är nämligen värst. 

För det är en sak att halvligga i sängen med benet på- och mellan några kuddar under dagen men en helt annan sak att lägga sig raklång och ”slappna av” för att sova. För jag kan tydligen no matter what somna på rygg. Måste ligga på sidan för det. Och det är svårt med knät nu… Så får mer eller mindre panik för det gör ont hur jag än lägger mig och det enda som hjälper är smärtstillande och det fungerar i några timmar men jag blir snurrig och illamående av dem så är inte jättesugen på att vara påverkad av dem hela tiden.

 Nu körde jag några timmars jobb iallafall men mer orkar jag inte hålla emot smärtan. Konstig grej också detta att kolla på serier i detta tillstånd? Minns för lite för att förstå vad som hänt men minns för mycket för att vilja titta om? Fattar ni jobbigt? Haha, skrattar åt mig själv just nu. 

Ironin i att jag för första gången smsar med mitt ex på ganska länge och så knackar det på dörren och så står det ett bud där utanför med denna bok. Skrattade högt och skickade mms till honom. Nu ska jag läsa denna och se ifall man lär sig något. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Thanks for the nice blog. I am happy that I found this blog. Thank you for sharing it with us, there is certainly a great to learn about this topic.

  adequit 2023-11-29 18:37:28 https://adequit.com/hu/
  Svara
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. racing tv

  pba live streaming free 2023-07-07 04:44:25 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Berätta im boken var bra sen. Idag är en sån dag när alla tips är välkomna…

  Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag" 2016-03-22 11:52:32
  Svara
 • Åh, hade samma problem när jag gjorde titthålsoperation. Jag lyckades dock sova på sidan genom att inte ha knäna mot varandra och la en kudde under det opererade knät, det kanske funkar för dig med? 🙂

  Tove 2016-03-22 11:48:03
  Svara
 • Usch jag förstår precis! Det är okej när man har saker att göra, men så fort det är dags att släcka och sova förstörs allt och man mår bara dåligt.
  De gånger jag opererats tar jag en vecka (allt beror såklart på hur det känns) till att släppa alla krav. Om man bara kan sova på sidan, då sover jag på soffan och bullar upp och gosar in mig så man inte kan flytta på sig, du kanske kan testa det? Liksom lägga sig med ryggen mot ryggstödet och fixera benet mellan kuddarna. För det är bara temporärt, och om man måste sova på soffan i en vecka för att alls få någon sömn, ja då får det kanske vara så 🙂 ett annat tips är att sova när man är trött och somnar. Med mycket starka mediciner är det svårt att behålla en naturlig dygnsrytm vilket är heeeelt okej! 🙂 Det kommer återgå till det normala sen när man mår bättre. Det viktigaste är att man sover, för under sömn läker kroppen mycket bättre.

  Det kommer gå så fint för dig, massor av kramar!

  Mickis 2016-03-21 22:01:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!