Ännu en dålig natt.

Det är alltid bättre på dagarna. Då är det mindre press och jag ligger ändå och bara kollar på serier… Men på nätterna är det jobbigt. Inatt vaknade jag av att jag hade hemska smärtor i knät för jag hade lagt knät MOT madrassen. Innan har jag haft konstiga konstilationer åt både höger och åt vänster sida. På höger sida har jag tex en lång och tjock kudde och sen en mjuk kudde på andra sidan av benet. När jag ligger på andra sidan då har jag två kuddar mellan bena så knät ”hänger över” dem i luften.

Men inatt vaknade jag vid fyra tiden och hade så ont så jag satte mig upp och skrek rakt ut. Slängde mig över Citodonen och tog två stycken. Det var egentligen inte planen för jag hade tänkt gå till jobbet imorse och det gick inte riktigt när klockan ringde vid sju då. Då var jag riktigt bra snurrig… Så jag somnade om och totalt sov jag tretton timmar inatt. Och så sov jag även fyra på dagen igår. Men det är ju bra att sova mycket, det är då kroppen återhämtar sig som mest.

Imorgon åker jag till Åre och jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Jag får beställa färdtjänst. Hehe… Vi hörs om det lite närmare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!