Att jobba med sina vänner.

Ofta får jag frågor av bekanta som inte jobbar inom denna genre som jag gör ifall det är mycket dålig stämning mellan oss. Eftersom vi mer eller mindre är konkurrenter och gärna skulle jobba med varandras kunder tex. Men ärligt talat är det väldigt sällan det är dålig stämning. Man hjälper varandra. Man tar hand om varandra. Och man förstår även att kunder går vidare efter ett tag. De vill ha annat sorts tänk och perspektiv.

I helgen anordnade min kompis Daniel en resa till Göteborg med Pierre Robert och deras nya underkläder som är ”SÅ SOFT’’ (ingen som inte bor under en sten kan ha missat den resan eftersom det bokstavligen bombats ut om den i alla sociala media kanaler som finns). Och de såg verkligen ut att ha en riktigt rolig resa… Jag var tvungen att boka av i sista sekund eftersom att jag fick en operationstid. Igår kväll låg jag och bombade Daniel med snapchats och ylade om att jag var så uttråkad.

HUR MYSIG är han som idag skickade ett bud med massa underkläder? Tjejer älskar presenter. 😉 <3    

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!