Ska vi köra frågestund?

Jag är så uttråkad. Fick skäll av Erik att jag bloggat dåligt men det är bara för att jag hälften av tiden har ont och när jag inte har ont så är jag snurrig… Men vi kör på! Fråga vad ni vill men var snälla. Jag är ganska gråtig också. Så svarar jag om några timmar. <3

DSC_1145

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
51kommentarer
 • Thank you for your article.Thanks Again. Want more.

  250 cinema music 2023-10-22 08:39:25 https://platformboy.com/top-250-cinema-movie-music/
  Svara
 • It sounds like you make some really great food for your dogs! I bet they love it. I should try making some of those recipes myself.

  فروشگاه نوین روز 2023-10-22 08:38:59 https://novinerooz.shop/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. watch free horse racing online

  pba live streaming free 2023-07-07 04:30:15 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Umgås du inte med Jojo och Boudal längre? Bestämde du dig för vad du skulle göra på din födelsedag? 🙂

  ellinor 2016-03-23 18:12:06
  Svara
 • Hej fina Dasha! Dina kloka råd och tankar kring kärlek och självkänsla har räddat mig många mörka dagar. Har du några tips på hur man ska göra för att ta en kill-paus? Vet att du pratade i ett avsnitt av din och Fornis podd att det inte är något du som regel gör utan att du tycker det är lättare att gå vidare till nästa ”projekt”. Jag är likadan men har nu kommit till en punkt där jag känner att det snarare bryter ner min självkänsla än bygger upp. Jag träffar ofta killar som tycker om mig men som inte är i ett läge att de vill ha något seriöst. Under den lilla period jag haft paus har jag dock gått tillbaka att tänka väldigt mycket på mitt ex och allt kaos som var kring det uppbrottet. Alltså hur ska man göra för att ha en me,myself and I – period och bygga upp sig själv?

  Linn 2016-03-23 11:25:47
  Svara
 • Hur fixar du din frisys? Så himla snygg i håret, har själv en liknande frisyr men den ligger platt som en pannkaka på huvudet.

  Gabriella 2016-03-23 07:03:59
  Svara
 • kan du snälla förklara hur man uttalar din kompis margaux namn? har undrat för länge nu!

  joanna 2016-03-22 23:46:49
  Svara
  • Svar på joannas kommentar.

   sorry att jag bryter in, men det uttalas Marr-Gå 🙂 är franskt uttal så au blir som å och x blir stumt

   hanna 2016-03-23 08:40:30
   Svara
 • – Kommer du och Michaela börja med podden igen?
  – Hur kan du alltid vara så positiv och stark? Man blir väldigt inspirerad!
  – Vad är ditt bästa tips om man har träffat någon under en längre tid men det slutar i missförstånd och man går skiljda vägar trots att båda tycker väldigt mycket om varandra? Hur går man vidare från detta?
  – Vad är din STÖRSTA dröm?

  Du är bäst! Kram!

  Ella 2016-03-22 23:19:53
  Svara
 • ÅH DU ÄR MIN FAVVIS!
  Blir så glad att du har frågestund.
  Okej,
  1. Varför slutade du och Michaela med podden? Det var mitt liv! Kan ni inte börja igen?
  2. Dejtar du någon just nu?
  3. Dina största tips till varför det är bäst att vara singel?
  Du är bäst ingen protest. Kram!

  Malin 2016-03-22 21:32:38
  Svara
 • Du verkar vara världens mest mysiga, roligs och härliga person! Gråt inte <3

  Cornelia 2016-03-22 21:12:08
  Svara
 • Vad är bästa medicinen mot en dålig dag?
  Vad ska man passa på att göra när man har världens bästa dag?
  Hur får man en lägenhet i Stockholm? 😉
  Vilket plagg i din garderob kan du inte leva utan?
  Vilket är ditt favoritgodis?
  Har du något speciellt mål i livet just nu som du siktar mot?
  Kram!!! Ta hand om dig.

  elin 2016-03-22 20:12:58
  Svara
 • Hej Dasha!
  Först och främst, tack för att det alltid är en härlig stund på dagen att gå in på din blogg.
  Jag ska inom snar framtid på en fest som har tema 2000-tal (+/– 3 år). Man ska antingen klä ut sig till något man själv gjorde då eller något som hände vid den tiden, ex en film eller musik. Och eftersom du verkar ha så bra fantasi så tänkte jag passa på att fråga dig! Vad tycker du att jag kan klä ut mig till?
  Kram

  Sandra 2016-03-22 20:12:23 http://-
  Svara
 • Va kul med frågestund! : ) Jag är så nyfiken på ditt bolag- helium!
  Har ni börjat ta ut någon lön ännu? Såg att ni anställt folk, så spännande! Har ni de på heltid nu?

  Lycka till med allt!

  Elsa 2016-03-22 20:12:19
  Svara
 • Vad kan jag fylla min killes påskägg med istället för godis? 🙂

  Malin 2016-03-22 19:52:54
  Svara
 • – med att bo i Stockholm?
  + med att bo i Stockholm? förutom vänner, släkt etc.

  a 2016-03-22 19:43:20
  Svara
 • Hej söta Dasha! Krya <3
  Min fråga: Vill överraska min pojkvän med något gulligt/romantiskt bara för att han är han. Förslag på vad? Mysiga middagar ger vi varandra ofta och om några veckor åker vill till Milano på weekend, så inget av de förslagen 😉 Mer någon gullig liten gest kanske.. Han gillar tyvärr inte blommor som jag själv hade blivit glad över.

  Puss! Ät chokladkaninen så mår du bättre 🙂

  Gabby 2016-03-22 19:42:38
  Svara
 • Har du några dåliga vanor, eller typiska vanor, som du lätt faller in i som singel? Som försvinner när du går in i ett förhållande? Har du märkt av några sådana mönster? Eller brukar dina vardagliga rutiner/vanor inte förändras särskilt mkt?
  Av erfarenhet, vad tycker du är jobbigast med att gå in i förhållande efter en tid som singel? Tycker du t.ex. att det är läskigt att släppa in någon, eller är du mer avslappnad i.o m att du, vad jag tycker det verkar som, är såpass säker i dig själv?

  a 2016-03-22 19:41:07
  Svara
 • Hur mycket fick du betala för Petras lägenhet? Fick du kompispris? Och har ni börjat ta ut lön från helium än?

  Sofia 2016-03-22 19:09:07
  Svara
 • Hej underbara du!

  -Jag och min pojkvän börjar komma i lite obalans, han vara ute och dricka öl med våra med vänner medans jag älskar att bara vara hemma? Är i en sådan ”vara hemma” period just nu, vilket han inte är i… Vad tycker du att jag ska göra? Tagit upp de och han säger ju att vi myser ju på vardagar och söndagar så då vill han ta vara på fredag o lördag..

  Oj vilken lång fråga de blev… Hoppas du kryar på de o ha de fett i Åre!

  Kran ❤️

  Emelie 2016-03-22 16:20:27
  Svara
 • Hej dasha!

  Jag vet att du har fått snarliknade frågor angående barn. Jag funderar om du känner dig stressad angående barn? Vi tjejer har ju inte all tid i världen tyvärr. För jag är en tjej i 30-årsåldern som inte har något stadig förhållande och känner en konstant inre stress då jag verkligen vill ha barn osv. Hur känner du?

  Stor krya på dig kram!

  Jackie 2016-03-22 16:17:49
  Svara
 • Skickar en till fråga..!!<3

  Är du någongång orolig över att du inte ska hitta någon kärlek? Du känns lite som Carrie när de kommer till att tro på kärlek – du liksom älskar kärlek och de känns som du tror väldigt starkt på de, att du en dag hittar The One.

  Och tycker du de är jobbigt ibland att så många av dina vänner har partners?

  Du är kick-ass grym!!! KRAMAR

  Emma 2016-03-22 15:53:52
  Svara
 • Hej bästa du!
  För de första, tack för en jäkligt härlig blogg. Jag har läst din blogg ett tag och har undrat om du någongång lidit av matångest. Hela bloggvärlden (känns de som) äter mycket ute och blir bjuden på mat och verkar ha balans i tankar och mat vilket enligt mig verkar vara väldigt ovanligt bland tjejer i dagens samhälle. Ni fotas ju hela tiden och typ ”förväntas” att se ut på ett speciellt sätt och jag undrar lite om du alltid haft en hälsosam relation till mat! Du inspirerar iaf till en hälsosam syn på mat & träning, du verkar ha balans!

  Kram

  Emma 2016-03-22 15:49:26
  Svara
 • Du verkar leva ett så härligt liv med god mat, drinkar och sådär. Tänker du mycket på vad du stoppar i dig och hur du tränar? Du är ju alltid smashing liksom!!! HUR GÖR DU för att få båda delar? Själv får man välja mellan att bo på gymmet och käka sallad och vara i form eller kröka lite ibland och vara spritfet oavsett hur jag äter och tränar i övrigt haha. pussssss och krya på dig <3

  Evelina 2016-03-22 15:29:53
  Svara
 • Åh! Gud vad kul med frågestund! Speciellt när du har det, du är alltid så rak och ärlig i dina svar. 🙂

  Jag har sen en vecka tillbaka börjat smsa med en kille som bor i Sthlm, jag bor kvar i staden vi båda kommer ifrån. Han ska hem över påsk och vill ses! Han är sex år äldre än mig, (jag är tjugo). Jag har bara träffar killar som vart typ tre år äldre, inte sex. Är nervös inför att vi ska ses.. Vill inte verka omogen. Vet att man bara ska vara sig själv och den man är men har du något bra tips på vad vi kan göra? Vi har alltså inte träffats innan. Nervös men förväntasfull! :)))

  Hoppas du blir bättre i lilla knäet snart! Puss och kram!

  Linn 2016-03-22 15:25:01
  Svara
 • Hej och tack för världens bästa blogg. <3
  Tänkte fråga dig om tips,
  eller vad gör man när alla ens vänner har kille och man själv ridin solo? Känns så jäkla tråkigt ibland, som att man inte kan hitta på spontana grejer utan att deras förhållanden tar upp all tid. Är ju själv singel men typ inte sökande haha.

  Emeli 2016-03-22 15:21:22
  Svara
 • 1) tänker du skaffa en tilll hund? OM så vilken ras? 2) den snyggaste kändiskillen och -tjejen enligt dig 3) Tänker du prata ryska med dina barn?

  {"author":"Julia" 2016-03-22 15:00:10
  Svara
 • Du är en sån jäkla härlig människa! Du är på riktigt sån jag vill vara om ca 10 år när jag är i din ålder. Önskar man kunde få dig som mentor eller nått, hur fett hade inte det varit?? Så cred till dig! Men nu till frågan: jag undrar hur du såg på framtiden när du var 20 år och vad du drömde om och var du såg dig själv i framtiden?
  Kramar!

  Ellinor 2016-03-22 14:46:43
  Svara
 • Vad jobbar du med?

  Nadja 2016-03-22 14:40:04
  Svara
 • Hej! Du hade (för säkert några år sen) ett armband med en pojke och flicka som pussades och jag undrar om du fortfarande använder det eller om du kan tänka dig att sälja den till mig? Eller såklart tipsa om vart den kan finnas. Ha det så bra!

  Jessica 2016-03-22 14:12:21
  Svara
 • Vad för att bli glad när du har en riktigt usel dag?

  Elin 2016-03-22 14:08:42
  Svara
 • Har ingen egen men vill gärna veta svaren till de frågor som ställts! Krya på dig dasha du är grym!

  Lovisa 2016-03-22 14:04:47
  Svara
 • Hej fina Dasha!
  Undrar ifall du har någon go-to maträtt som du svänger ihop på kort tid men när du ändå vill ha något gott och lyxigt?
  Kramar <3 🙂

  B 2016-03-22 13:57:20
  Svara
 • Dina 5 närmaste vänner?

  Hanna 2016-03-22 13:55:50
  Svara
 • Middagstips??? Typ tips på en veckomeny á la Dasha? Krya på dig, hoppas du känner dig piggare snart! Stor kram <3

  Elin 2016-03-22 13:51:12
  Svara
 • Vilken period i ditt liv har varit roligast och vilken period i livet ser du mest fram emot?
  Jag har, precis som du, väldigt svårt att komma igång på morgonen. Att ta sig upp är inte alltid det största problemet utan det är mer att komma igång med dagen som är det största problemet. Vad är dina bästa tips för motivation att komma igång med dagen?
  Krya på dig!

  Matilda 2016-03-22 13:46:52
  Svara
 • Hur vet man om det fortfarande finns känslor kvar? När vet man att man är mer vänner än ett par?
  Har förhållande sedan 6 år tillbaka och vet inte riktigt om allt är hundra längre.. Trivs oerhört bra i hans sällskap, vi skrattar massor, i har verkligen jättekul! Vi är nästan aldrig osams eller tycker olika, allt är väldigt smärtfritt och harmoniskt i vårt förhållande.
  Men senaste tiden har jag börjat fundera på hur det skulle vara med någon annan, om jag bara är ihop med honom för att det är en trygghet.
  Jag skulle bli såååå ledsen om han träffade någon annan…. Hur vet man om man bara är fast i samma gamla rutiner?

  Anonym 2016-03-22 13:45:56
  Svara
 • Hej Dasha! Hoppas du snart piggnar till och att knäet känns bättre! 🙂 Har några frågor: Vilka är dina absolut bästa tips att vända en riktigt dålig dag till en ändå helt okej dag? Om du har 0 planer en dag, vad gör du allra helst då? Vilket är ditt drömresemål och med vem? Om du fick skriva en bok, vad skulle den handla om? Puss och kram!!

  Ida 2016-03-22 13:34:39
  Svara
 • Tips på bra födelsedagspresenter till pojkvän som fyller 38??

  Helen 2016-03-22 13:29:01
  Svara
 • Hur tacklar man att sott ex sen fyra år tillbaka har ny flickvän?

  J 2016-03-22 13:20:21
  Svara
 • Ska man våga tacka nej till en tjänst man blivit erbjuden men inte är så sugen på i hopp om att den andra tjänsten man var på arbetsintervju hos nyligen, ska gå till mig? Det senare tjänsten är något jag verkligen vill men de kan tyvärr inte erbjuda någonting om man har uppsägningstid hos någon annan arbetsgivare pga krisläge..

  J 2016-03-22 13:19:19
  Svara
 • Du skrev att du smsade med ditt ex på första gången. Säga A men inte B blir så cliffhanger-likt. Är det back together planer (såg att du la bild på honom ÅRE inlägget) eller check-up efter operation? Krya på dig<3

  Asia 2016-03-22 13:12:40
  Svara
 • Hej Dasha! Aw stackare som ligger hemma o mår skit, jag skickar en tröstande o peppande kram! Se på lite disneyfilmer o mys till det.
  Kul med frågestund! Först – vad är en deal breaker för dig hos en potientiell partner? Och har du något tips på roligaste barerna/klubbarna i sthlm för en glad o sprallig singeltjej att ha kul en fredagkväll?
  Krya!

  Kristina 2016-03-22 13:05:25
  Svara
 • Bästa Dasha!

  Undrar hur man ska ”komma på” vad man vill jobba med, och sedan våga satsa på det. Nästan färdig jurist men har insett att jag vill arbeta med mode/inredning. Känns som att jag kastat bort nästan fem års studiemedel. Du är verkligen modig när det kommer till detta, några tips? Kram

  {"author":"M" 2016-03-22 13:04:57
  Svara
 • Bästa tipsen för att få bloggen framgångsrik?
  Bästa hotellet i Stockholm som ska ligga mitt i smeten med jacuzzi samt med grymma rum, behöver inte vara pissdyrt 🙂 ?
  tips på 3 restauranger med fantastisk mat ?

  elin 2016-03-22 13:01:37
  Svara
 • Är så himla rädd ibland att jag inte ska hitta mannen i mitt liv. Känner du nånsin så?

  Emma 2016-03-22 12:59:26
  Svara
 • Hej! Först, tack för en jättebra blogg!!
  Vad har du för tips som man kan göra på första träffen? Känns som att gå ut och äta blir så spänt på något sätt vid min ålder. (18-års ålder)
  Hoppas du förstår vad jag menar. Kram!

  J 2016-03-22 12:56:00
  Svara
 • Åh vad kul med frågestund! Lyckas aldrig leverera några bra frågor under press hehe men kör några snabba:
  1. Har du några tips på bra podcasts? (saknar din och fornis <3)
  2. Vet att du har sabbat knät nu, men hur håller du dig annars motiverad till att träna? Jag tycker det är så svårt när klockan ringer typ 04.30 att tagga till… Och efter jobbet är jag för trött. Hur hittar du tid och ork?
  3. Bästa tipsen på bjudmat till tjejmiddagen, första dejten och middag med svärföräldrarna (kan va samma eller tre olika)

  Puss och kram 😀

  hanna 2016-03-22 12:50:19
  Svara
 • Vad är ditt bästa tips för att komma över ett jobbigt breakup med någon som man dejtat? Alltså man har inte varit officiellt pojkvän och flickvän, utan att man träffats och sagt saker ihop som man inte säger till andra osv.. Ge mig dina bästa tips! Kram fina du <3

  Elin 2016-03-22 12:33:53 http://Nouw.com/elinstdt
  Svara
 • Hej bästa Dasha! Först vill jag säga att jag ser upp till dig så himla mycket. Så klok, så driven och så stark!❤️
  Jag har en fråga; jag sa till min kille att jag var helt över mitt ex i början av vårt förhållande, även fast jag inte var det. Ska jag berätta att jag ljög om han frågar? Känns som att det bara skulle såra honom…

  C 2016-03-22 12:24:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!