Svar på era frågor om vita lögner, vad är en dealbreaker för mig hos en partner och vad får mig att träna?

Hej bästa Dasha! Först vill jag säga att jag ser upp till dig så himla mycket. Så klok, så driven och så stark!❤️
Jag har en fråga; jag sa till min kille att jag var helt över mitt ex i början av vårt förhållande, även fast jag inte var det. Ska jag berätta att jag ljög om han frågar? Känns som att det bara skulle såra honom…
Nej nej nej. Man ska givetvis inte ljuga, det är aldrig bra men detta är en sk snäll-lögn. Ibland gör man och säger vissa saker för att göra någon annan glad. Det är sådant som riktig kärlek handlar om.

Vad är ditt bästa tips för att komma över ett jobbigt breakup med någon som man dejtat? Alltså man har inte varit officiellt pojkvän och flickvän, utan att man träffats och sagt saker ihop som man inte säger till andra osv.. Ge mig dina bästa tips! Kram fina du <3
AH. Det är verkligen svårt. För man har typ inte rätten att sörja för att man inte varit officiella men det kan ibland göra ännu ondare just pga att man inte varit officiella.. Bästa sättet är ju egentligen att hitta en ny. Någon som kan slicka ens sår och ta hand om en och vara gullig mot en så man slutar tänka på den som inte varit så gullig… Annars tid. Omge sig med vänner. Vin hjälper faktiskt också.

1. Har du några tips på bra podcasts? (saknar din och fornis <3)
Ärligt är så dålig på att lyssna på podcasts. Lyssnar på Petras och sen på Vinter-/Sommarpraten typ.

2. Vet att du har sabbat knät nu, men hur håller du dig annars motiverad till att träna? Jag tycker det är så svårt när klockan ringer typ 04.30 att tagga till… Och efter jobbet är jag för trött. Hur hittar du tid och ork?
Tänker att man vill ju va snygg och inte slapp. Typ på riktigt bara det jag tänker? Sen tycker jag man känner sig fräsch. Alla som tränar ÄR fräschare människor helt enkelt. Sådan vill jag vara. Det får mig att gå till gymmet 😉

img_2682

3. Bästa tipsen på bjudmat till tjejmiddagen, första dejten och middag med svärföräldrarna (kan va samma eller tre olika)
PLOCK PLOCK PLOCK.
Sådant man kan äta länge och pilla på. Tex tycker jag det är helt okej att blanda hejvilt mellan alla köken. Här om veckan lagade jag följande: Vårrullar, Misosoppa med musslor i, röktlakt, salmalax med sesamoljadressing, tomat/mozarella, hommus med bröd, guacamole. Blanda verkligen hur du vill. Bara det är mycket olika. Det är alltid hjärtligast och mysigast.

Vad har du för tips som man kan göra på första träffen? Känns som att gå ut och äta blir så spänt på något sätt vid min ålder. (18-års ålder)
Hoppas du förstår vad jag menar.
Jag tycker ju det är urhärligt att gå ut och äta och berusa sig ihop på första dejten. Men i sådana fall kanske bowling är ett alternativ? Då GÖR man något samtidigt som man har tid att prata emellan. Bowling är riktigt underskattat faktiskt.

P1180350

Är så himla rädd ibland att jag inte ska hitta mannen i mitt liv. Känner du nånsin så?
Ja och nej. Det är väl klart jag inte vill leva ensam.. Fy. Känns inte alls glatt. Men ibland tänker jag bara skit samma. Blir det inte så SÅ blir det inte så. Då kommer jag adoptera en gullig liten tjej från Ryssland och så kommer vi leva lyckliga i alla våra dagar. Men samtidigt, om vi ska vara ärliga och inte då dramatiska har vi ganska många år på oss innan vi behöver tänka i de där banorna. Visst? <3

Bästa tipsen för att få bloggen framgångsrik?
Bra bilder. Uppdatera ofta och frekvent. Och gör roliga saker. Var personlig, bjud på dig själv.

Bästa hotellet i Stockholm som ska ligga mitt i smeten med jacuzzi samt med grymma rum, behöver inte vara pissdyrt :) ?
tips på 3 restauranger med fantastisk mat ?
Haha de där med hotell är inte något möjligt. Dyrt om det ska va fint. Annars är HTL prisvärt. Berns, Diplomat och Grand finast. Bäst restauranger i stan hittar du: PAPA, YUC och Shibumi.

Undrar hur man ska ”komma på” vad man vill jobba med, och sedan våga satsa på det. Nästan färdig jurist men har insett att jag vill arbeta med mode/inredning. Känns som att jag kastat bort nästan fem års studiemedel. Du är verkligen modig när det kommer till detta, några tips? Kram
Hm.. Jag bara körde på. Jag vet än idag inte vad jag vill jobba med om jag inte skulle jobba med Helium? Samtidigt som att jag har en miljon andra företags idéer. Det handlar egentligen bara om att våga. Vad är det värsta som kan hända? Att du får vara fattig ett tag? Ja men tänk så har du ändå utbildningen att falla tillbaka på i sådana fall. Det sägs att det ligger väldigt många ”bra idéer” begravda på alla kyrkogårdar – det är för att människor har bra påhitt men inte vågar och tar dem med sig i graven. Mitt tips är att bara våga.

Hej Dasha! Aw stackare som ligger hemma o mår skit, jag skickar en tröstande o peppande kram! Se på lite disneyfilmer o mys till det.
Kul med frågestund! Först – vad är en deal breaker för dig hos en potentiell partner?
Han måste vara omtänksam.. Och han måste se mig. Jag vill bli prioriterad. Det är en dealbreaker för mig. Och så vill jag att vi är på samma nivå i livet just nu.

Och har du något tips på roligaste barerna/klubbarna i sthlm för en glad o sprallig singeltjej att ha kul en fredagkväll?
Jag hade börjat min kväll på YUC, sedan hade jag tagit en drink på Hotellet och sedan gått vidare till Sture för att avsluta kvällen på Hells. Det är en bra runda för en singeltjej. 

Du skrev att du smsade med ditt ex på första gången. Säga A men inte B blir så cliffhanger-likt. Är det back together planer (såg att du la bild på honom ÅRE inlägget) eller check-up efter operation? Krya på dig<3
Hehe nä det är inget i närheten av back together där. Men vi är vänner liksom. Och han var ju med när jag gjorde illa knät i somras och blivit naturligt att vi pratat ganska mycket sen jag fick domen att jag skulle operera mig.

IMG_3745

Ska man våga tacka nej till en tjänst man blivit erbjuden men inte är så sugen på i hopp om att den andra tjänsten man var på arbetsintervju hos nyligen, ska gå till mig? Det senare tjänsten är något jag verkligen vill men de kan tyvärr inte erbjuda någonting om man har uppsägningstid hos någon annan arbetsgivare pga krisläge..
Vågar kanske inte riktigt säga vad du ska göra… Men jag är en chansare här i livet som hellre trycker på knappen än att fundera tio gånger om. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/live/

  horse racing on tv saturday 2022-12-24 04:53:54 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites.

  izmir evden eve 2022-12-08 12:20:56 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Detta med att Dasha verkar dryg känns ju väldigt märkligt. Tycker svaren var super och du verkar vara en toppenbrud! Hoppas knät känns bättre snart och att påsken blir fantastiskt!

  Ebba 2016-03-24 18:10:45 http://nouw.com/ebbaobergs
  Svara
 • wait WHAT? Dasha dryg?? Läser vi samma blogg?
  Dasha är den härligaste, coolaste, mest inspirerande kvinnan någonsin. Ser absolut ingenting drygt i hennes svar? Vill man ha en gulligullnovell finns det säkert någonstans, jag själv gillar raka och ärliga svar utan överdriven sugarcoating. Skit i puckade kommentarer Dasha, du är svincool!

  Sanja 2016-03-24 09:52:18
  Svara
 • Man blir ju mest nyfiken på hur mycket bara vänner du och…. Heter han Erik(?) är 😉

  Anna 2016-03-23 23:21:21
  Svara
 • Alltså va? Menar (de två kommentarerna) att Dasha är dryg? Dasha, jag tycker frågestunden var toppen, bra och genuina svar, du är jättehärlig och jag hoppas du kryar på dig snart!! kram

  viktoria 2016-03-23 22:13:05
  Svara
 • Håller tyvärr med om att du ofta ger dryga svar på frågor. Och aldrig tackar för komplimanger och fina ord utan bara svarar kort och tråkigt. Tycker inte det matchar din personligthet (av den vi ser) i övrigt därför blir man ”besviken”.

  Anonym 2016-03-23 21:37:03
  Svara
 • Varför är du såååååå dryg för????

  Anonym 2016-03-23 20:53:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!