Vad vill jag ha hos män? Och hur lever jag utan en endaste singel tjejkompis?

1) tänker du skaffa en tilll hund? OM så vilken ras? 2) den snyggaste kändiskillen och -tjejen enligt dig 3) Tänker du prata ryska med dina barn?
Ingen ny hund på tapeten i alla fall… Ska inte ersätta Tiara. Jag tycker Bianca Ingrosso är sjukt snygg. Sedan tycker jag Justin Bieber är go. Men om man ska va realistisk på killfronten.. Nä alltså det är så svårt. Jag antar du är efter någon ”sort” jag har. Jag har ingen sort på killar. Jag gillar långa korta alla färger. Jag går igång på personlighet. Och så älskar jag killar i vita krispiga skjortor. Jag kommer definitivt lära mina barn ryska!

Hej och tack för världens bästa blogg. <3
Tänkte fråga dig om tips,
eller vad gör man när alla ens vänner har kille och man själv ridin solo? Känns så jäkla tråkigt ibland, som att man inte kan hitta på spontana grejer utan att deras förhållanden tar upp all tid. Är ju själv singel men typ inte sökande haha.
Men asså YOU TELL ME. Slog mig för ett tag sedan att jag inte har en endaste singeltjejkompis? Riktigt sjukt. Men man får helt enkelt se till att bestämma och boka upp saker… Jag och Maggan bokade ju upp en middag typ två veckor i förväg för att få till den :p

ed80d83069a3980a33012c6fa45a675a

Jag har sen en vecka tillbaka börjat smsa med en kille som bor i Sthlm, jag bor kvar i staden vi båda kommer ifrån. Han ska hem över påsk och vill ses! Han är sex år äldre än mig, (jag är tjugo). Jag har bara träffar killar som vart typ tre år äldre, inte sex. Är nervös inför att vi ska ses.. Vill inte verka omogen. Vet att man bara ska vara sig själv och den man är men har du något bra tips på vad vi kan göra? Vi har alltså inte träffats innan. Nervös men förväntasfull! :)))
Åh så mysigt! Detta är ju det mysigaste… Att se fram emot något. Längta efter någon. Jag tycker ni ska dricka lite vin och gå på en middag och sedan bara prata. Försök att simma ur bild lite sista dagarna innan ni ska ses. Så ni har lite att prata om när ni ska ses. Så ni inte smsat sönder varann och redan diskuterat allt när ni ses. Nervöst KOMMER det vara. Herregud min senaste dejt hällde vi i oss en hel liter vodka. Men de va mysigt också. Spelar inte så stor roll vad man gör. Vi var bara hemma hos mig i min soffa och bara pratade. Puss! Och lycka till!

Du verkar leva ett så härligt liv med god mat, drinkar och sådär. Tänker du mycket på vad du stoppar i dig och hur du tränar? Du är ju alltid smashing liksom!!! HUR GÖR DU för att få båda delar? Själv får man välja mellan att bo på gymmet och käka sallad och vara i form eller kröka lite ibland och vara spritfet oavsett hur jag äter och tränar i övrigt haha. pussssss och krya på dig <3
Nääää… Jag tänker såklart. Men jag skiter i det ganska mycket också. Jag är absolut inte fit. Jag är lite mjuk här och var. Har tur att jag har ganska smala ben så det ser bra ut på bilder 😉 Men jag försöker tänka plus minus noll. Såhär, var du ute och söp igår och ätit pizza och chips hela dagen idag? Ja då cravar säkert din kropp efter något fräscht. Så se till att boosta med grönt och vitaminer de närmaste dagarna. Och sedan börjar det om. Jag tror på att äta och röra på sig så mycket så man mår bra av det. Jag har gärna varit x antal centimeter smalare om jag ska vara ärlig men jag älskar det goda i livet för mycket för att göra något åt de där centimeterna 😉

eec90568259a53d14e6fb6fb49c0e67e_980x0_c_85_s_v4

För de första, tack för en jäkligt härlig blogg. Jag har läst din blogg ett tag och har undrat om du någongång lidit av matångest. Hela bloggvärlden (känns de som) äter mycket ute och blir bjuden på mat och verkar ha balans i tankar och mat vilket enligt mig verkar vara väldigt ovanligt bland tjejer i dagens samhälle. Ni fotas ju hela tiden och typ ”förväntas” att se ut på ett speciellt sätt och jag undrar lite om du alltid haft en hälsosam relation till mat! Du inspirerar iaf till en hälsosam syn på mat & träning, du verkar ha balans!
Ja jag har alltid haft hälsosam syn och förhållande till mat. Men många som verkligen inte har det tyvärr 🙁

Är du någongång orolig över att du inte ska hitta någon kärlek? Du känns lite som Carrie när de kommer till att tro på kärlek – du liksom älskar kärlek och de känns som du tror väldigt starkt på de, att du en dag hittar The One.
Hehe men tack. Vilken fin komplimang att kännas som Carrie. Men ja, jag ÄLSKAR verkligen kärlek. Är en hopplös romantiker och allting som har med kärlek att göra är världens bästa grej? Så mysigt och varmt och härligt. Nä jag är inte orolig. Är på tok för ung för att oroa mig för en sådan sak tycker jag. <3

1810

Och tycker du de är jobbigt ibland att så många av dina vänner har partners?
Nä jobbigt är väl otrevligt men det är klart det hade passat sig med en singeltjejkompis i livet just nu. Kanske ska ha ett tvprogram som Paris Hilton hade för några år sedan, Min nästa BBF?

Jag vet att du har fått snarliknade frågor angående barn. Jag funderar om du känner dig stressad angående barn? Vi tjejer har ju inte all tid i världen tyvärr. För jag är en tjej i 30-årsåldern som inte har något stadig förhållande och känner en konstant inre stress då jag verkligen vill ha barn osv. Hur känner du?
Jag är absolut sugen på barn. Men är inte stressad än. Verkligen inte. Vi har en hel del tid kvar… Så gamla är vi inte.

-Jag och min pojkvän börjar komma i lite obalans, han vara ute och dricka öl med våra med vänner medans jag älskar att bara vara hemma? Är i en sådan ”vara hemma” period just nu, vilket han inte är i… Vad tycker du att jag ska göra? Tagit upp de och han säger ju att vi myser ju på vardagar och söndagar så då vill han ta vara på fredag o lördag..
Jag tror på att man måste kompensera. Både och. Om du inte vill att han är ute varje fredag lördag får du kanske säga det och förklara det. Samtidig som du får vara beredd på att han kanske inte alls håller med dig. Jag hade tex inte velat vara ihop med någon var var ut varje helg och låg bakis om dagarna. Men prata med han. Svårt att ge konkret tips såhär 🙁

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. free horse race streaming

  newsmax.com live 2023-07-15 02:40:21 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. how to watch racing tv for free

  pba live streaming 2023-07-07 03:52:06 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera en vivo hipódromo camarero 2023-06-26 06:27:17 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. william hill tv live

  free horse racing stream 2023-03-25 04:06:03 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. miami tv hd

  horse racing on tv today 2022-12-27 21:22:27 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live/

  one tv racing 2022-12-24 04:52:46 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information.

  izmir nakliye 2022-12-08 12:19:53 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej igen! Det var jag som skrev och ville ha tips på vad jag och den sex år äldre killen kunde hitta på.. Jag måste bara berätta att efter den kvällen träffades vi tre dagar i rad och sista dagen lämnade vi inte min lägenhet.. Vad underbart det är att klicka med en människa och bara vilja vara nära honom. Puss!

  Linn 2016-03-29 23:51:44
  Svara
 • Hej bästa Dasha!

  Jag undrar lite hur det var för dig att flytta hemifrån? Jag ska nämligen snart flytta utomlands och jag känner verkligen att det ska bli jättespännande och så kul, men är givetvis lite nervös också haha. Sen undrar jag också hur du ser på rumskamrater? Jag är social men ibland behöver jag mitt eget space liksom, tror du man tröttnar på varandra ibland? Och om du haft rumskamrat, hur gjorde ni med mat osv. La ni ihop en gemensam budget och handlade/lagade mat tillsammans eller var och en för sig?
  Stora kramar <3

  M 2016-03-27 09:00:51
  Svara
 • Här har du också en singeltjej vars alla mina vänner är i förhållande.. Säg till om du vill ta ett glas nångång och ha en fet singelkväll! Haha sen vore det så roligt om du drog ihop en ”singelfest” har för mig att du haft någon slags sån tidigare? Men med mer randoms. Tack för jättefin blogg också, du är så härlig! Kram

  Alexandra 2016-03-25 17:54:37
  Svara
 • Stressa inte ännu över barn! Jag fick mitt barn som 41 🙂 menar inte att man behöver vänta så länge men upp till 35 är det ingen panik (enligt min läkare).
  Njut av livet istället!

  {"author":"Julia" 2016-03-25 13:13:38
  Svara
 • Är inte Becca singel?

  Emma 2016-03-25 11:46:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!