ÅRE – DEL 1

Första dagen var vi lite trötta… Jag Petra och Markus bestämde oss nämligen för att dricka lite rödvin på tåget upp till Åre. Och i sann rödvinsfylla så blev det major depptalk på detta gäng. Av någon anledning är det alltid super deeptalk som gäller på oss tre. Markus vet mina innersta hemligheter och tankar och jag skulle säga att jag vet en hel del om honom… Men det är fint.

Så på torsdagen var vi lite trötta. Tog en powernap på rummet till ca 13. Sedan lunch och drinkar på byn. På kvällen åt vi på Bygget och sedan var det dans där hela kvällen. Jag fick en barstol att sitta på precis i hörnet på baren där mina vänner stod så livet var toppen trots kryckor 😉

PS. Kolla in Julia som var med till nästan stängning på Bygget trots lilla Pixel som ligger i magen! Hur mysigt!

P2780070

P2780090 P2780076P2780096

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!