Comin home.

God morgon! Åre kom emellan oss. Jag ville blogga men det gick helt enkelt inte. 

Det blev en helt annan sorts resa för min del detta år. Jag har varje år varit stenhård och varit uppe i backarna absolut senast klockan 10, trots disco natten innan. Men nu eftersom jag hoppat på kryckor har man inte direkt stressat sig i säng… Och slutat med att man vaknat vid 12-13 varje dag också. För vad skulle jag upp och göra själv när alla andra ändå var ute?

Så det blev istället till att vrålsupa helt enkelt. Det var ju roligt men på tok för hårt för denna snart 30 åring. Herregud. Håll i hatten vad hård Påsk jag haft. 

Nu back to basics och sedan hörs vi för en fullständig redogörelse. Har ni saknat mig? 

  
Visst är mina nya solglasögon från Triwa magiska? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!