Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oh happy day – in Dagmar Panama hat

Vilken fin dag det varit idag. Denna sol ger mig så mycket just nu. Var även på min första rehabtimme med min läkare. Nu är kryckorna väck och jag har i läxa att INTE halta. Utan att gå så rakt som möjligt. Det känns, i knät så att säga. Men nu ska vi jobba på att det ska bli så bra som möjligt. Ser fram emot en sommar i skyhöga klackar.

Vad tycker ni om min nya Panama hatt? Den kommer från House of Dagmar.
Längtar till havet så jag kan glassa omkring i den.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Som tidigare knäopererad (5 gånger) är jag alltid så nyfiken på andras operationer. Vad var det som var trasigt i ditt knä? Lagade de något annat än att fixa meniskerna? Den gången jag opererade meniskerna hade jag egentligen bara ont kvällen efter operationen pga svullnaden och fick inte ens kryckor med mig därifrån. Dagen efter var det som att inget hade hänt. Du verkar haft det så ont och jobbigt! Hoppas att smärtan släpper snabbt för dig med och att allt blir bra i knät nu 🙂

    Malin 2016-03-31 09:58:36
    Svara
  • hej dash.. va fint du är i håret på denna bild. har du raka toppar eller är de uppklippt? Va har du för spray / tricks när du fixar? får utbrott på mitt egna tunna raka korta hår… ;-(

    filippa 2016-03-31 08:25:51
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!