Åre del 3, Redbull Homerun

Sista dagen innan vi åkte hem så var det Grand Finale. Anledningen till att vi vart i Åre så många Påskar i rad är ju just Red Bull Homerun som är en stor skidtävling (som alla kan anmäla sig till) och målet är precis ovanför Timmerstugan som har en overklig afterski. Så först åt vi lunch inne på Timmerstugan. Drack drinken ’’Stolli Bolli Bulli” vilken innehåller Redbull, Vodka och Champagne. Den är farlig. Håll i någon kompis om ni tänkt testa.

Älskar att besöka krogar där personalen känner en. När vi fick vårt bord kom Frida fram till mig och så bad jag om mina Redbull Sugarfree. Fick en hel platta. Verkligen överlycklig tjej!! Sedan dansade vi till solen gick ner och då åt vi middag i en chambre separee inne på Vinbaren och efter det var det bye bye baby för min del.

IMG_3710

IMG_3711  IMG_3715   IMG_3722  IMG_3724  IMG_3727     IMG_3747     IMG_3760  IMG_3767

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!