Ont i ryggen, njurarna? 

Okej jag har haft ont i ryggen i en vecka. Tänkte först att det var träningsvärk från kryckorna (lol) men när det inte släppte blev jag orolig. 

Jag är ju sådan. Jag är långt ifrån hypokondriker. Jag panikar inte över saker som gör ont men jag kommer från en familj med läkare och är uppfostrad att man kollar upp allt. (För om man tänker efter, varför skulle man inte göra det inte…?) 

I alla fall. Ryggvärken släppte inte och som jag lärt mig började jag bli uppmärksam på var smärtan kommer ifrån. När jag efter ett tag lokaliserade det till ”njurarna-ish” började jag uppmärksamma urinen som jag tyckte var mörkare än vanligt. Så idag tog jag mig till min läkare som verkligen är riktigt bra. Snabb, effektiv, lyhörd, engagerad och vänlig. Jag vill säga att jag har haft tur med min sjukvård i livet. Jag har varit lite sjuk… Men det är för privat för bloggen än så länge. Kanske om några år delar jag med mig av det. Jag tycker ni ska byta husläkare ifall ni inte är nöjda. Och sen igen ifall ni fortfarande inte är nöjda. För det finns fina läkare där ute. Gäller att bara hitta rätt. 

Så nu har jag lämnat urin och väntar in svar. Det är nog inga konstigheter men det är skönt att veta att det inte är något i sådana fall. Istället för att gå runt och undra och vara orolig och kanske tom framkalla ångest pga en sådan sak? 

Hehe en annan sak jag vet är att ”morgonurinet” är det bästa att ta provsvar från osv. Så jag höll mig… Gjorde ju ont bara pga det. Men nu vet vi att svaret blir helt korrekt. 

Wish me luck. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. hipódromo camarero carrera en vivo

  pba live streaming 2023-07-07 02:47:12 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Hej Dasha!
  Tack för en toppenblogg.
  Jag är nyligen inflyttad till Sthlm och besökte nyligen en läkare, som var så otroligt ohjälpsam och som gjorde att jag lämnade stället gråtfärdig och arg.
  Har alltid haft otur med vården och aldrig fått den hjälp jag behövt.
  Så skulle vara hemskt tacksam om du ville berätta till vilken läkare du går?
  Tack så jättemycket på förhand.

  Pernilla 2016-04-05 14:21:45
  Svara
 • låter som uringvägsinfektion? jag har haft det flera gånger med ont i ryggen och gått iväg och först då har dom märkt att det var det. Fick även feberfrossa etc. kram <3

  Felicia 2016-04-04 17:20:21 http://www.devote.se/feliciaohlander
  Svara
 • Krya fina du!
  Jag hade problem för något år sen med magont som strålade till ryggen. Var också nojig över att de var njurarna, men läkaren talade då om för mig att om det var njurarna så hade jag inte legat stilla på britsen utan snarare klättrat på väggarna av smärta, hans poäng var alltså att när det är njurarna så vet man. Så det är säkert ingen fara, men bra att du kollar så du får veta om det är något annat! (jag hade en blindtarmsinflammation btw, men det är ju mer magen än ryggen ;))

  Hoppas du får en bra dag iallafall, kram!

  Clara 2016-04-04 16:01:35
  Svara
 • Eller om du blivit smittad med klamydia, den kan vara symtomfri länge men vandrar vidare mot njurarna om den inte behandlas.
  Bra att du kollar upp det!

  {"author":"Julia" 2016-04-04 15:12:41
  Svara
 • Åh<3<3<3<3 Sjuk? Hoppas som fan att du är frisk. Du vet att vi bloggläsare alltid finns för dig om du väljer att dela med dig utav det. Som sagt, sharing is caring. And we also care!

  Asia 2016-04-04 14:14:56
  Svara
 • Det kan bero på hård konsumtion av alkohol, tänkte på din årevecka. Jag fick alltid ont i njurarna när jag var bakis för att min kropp då egentligen inte klarar av alkoholen jag drack. Ska ju dock gå över på typ två dagar, hållet det i sig länge är det ju bra att kolla upp 🙂

  Anna 2016-04-04 13:59:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!