Best of sneakers

Sneakers. Gympaskor. ”Gymnastikskor”. 

Kärt barn har många namn. Men wow vad jag älskar sneakers och Radical Sports sajt. Verkligen en grej som ligger inbäddad i bombull i mitt hjärta. Så himla perfekt att jag kittat upp mig med fem nya par nu när jag opererat knät och inte får gå i klackar på ett tag. Egentligen är jag ju en sneakerstjej. Älskar ett par rediga botcut och snygga sneakers som kikar fram under byxkanten. På bilderna nedan har jag nummer ett på mig.

nilsonshoes

1. NIKE 2. ADIDAS. 3. NIKE. 4. NIKE 5. NIKE. 6. JIM RICKEY. 7. NIKE. 8.NEW BALANCE. 9. PUMA
(Klicka på namnen för att komma till skon)

nilsonshoesnilsonshoes

 

Detta är ett samarbete med Radical Sports. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!