Mysiga RIGA.

 

  Ni som följer mig på snap (dondasha) får ju se en hel del av RIGA genom den linsen. Riga är verkligen så fint. Det är så konstigt att man inte är här oftare. Det är nära och prisvärt med både mat och tak över huvudet och sedan är det en stad med extremt mycket historia och kultur. Mycket mysiga cafer, restauranger och barer. Dagens tips är verkligen att ta sig en liten weekend över vattnet till denna stad.

För mig är Riga kärt. Det påminner så himla mycket om Moskva. Det är lika men ”ändå inte”. Det är många saker som påminner mig om Ryssland här. Vilket inte är konstigt då de ingick i de gamla Sovjet.

P2780372P2780366

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!