JOBB FINNS! Frisör!

 

Mitt älskade Bangerhead Studio (frisörsalong) söker hela två frisörer.

Sök och läs mer info HÄR

 Hos Bangerhead Studio på Östermalm finns en fast tjänst ledig som frisör i vårt team. Vår verksamhet drivs av team spirit och professionalism och att skapa fantastiska resultat. Som anställd på Bangerhead Studio kommer du tillsammans med dina kollegor delta på flera kurser och utbildningar. Vi är ett bolag som växer hela tiden och jobbar med flera stora, exklusiva märken. Kundunderlag finns, men det uppskattas om du även kan bidra till kundflödet själv. Gesäll är väldigt meriterande men inte ett krav.

df002c177148ccb200a62db4fb125acb

MEN!
Detta är inte allt.

Jag har gjort kemisk peeling hos TifonyBangerhead i ett par veckor. Resultatet är verkligen amazing. Riktigt breath-takin’. När jag kom hem från NYC, Miami och Costa Rica hade både solen och de många flygtimmarna på så kort tid gjort sitt i mitt ansikte… Jag var både knottrig och finnig och fullt med röda fläckar och min hy mådde verkligen katastrof. När jag FaceTime:ade med Margaux så frågade hon tom om jag fått en allergisk reaktion (!).

Men är den så fin. Jag har en förbild men vill hålla på den och ”efterbilden” så fort jag gjort sista behandlingen. MEN vill ni göra någon som helst ansiktsbehandling på Bangerhead i April ska ni ange ”DASHA” när ni bokar. För då får ni 20% rabatt.
Obs gäller endast aprilmånad ut. 

Boka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!