Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept på omelett.

Nu är ju givetvis omelett lättaste måltiden ever att tillaga men det betyder inte att man ibland brister på inspirationsbiten. Grejen med omelett är ju att man egentligen kan slänga i nästam vad som helst. Jag gillar mina omeletter fluffiga. Så jag brukar slå äggen ganska hårt och länge. Då blir den sådär tjock som på bilden. Denna gång hade jag ett halvt paket spenat i och en halv burk tacosås. Och en skvätt sojamjölk. Serverade med gurka i gräddfil eftersom att jag älskar både gurka och gräddfil.

Happy onsdag mina älskade gullisar.

  P1210161 P1210162    P1210166

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser supergott ut!

    {"author":"Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag" 2016-04-09 19:50:53
    Svara
  • Ååååh du glömde Osten, viktigaste igrediensen! 🙂

    {"author":"Julia" 2016-04-08 11:44:32
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!