Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Left or right?

Nu har jag precis kommit hem och installerat mig. Jetlag from hell har jag sällskap av. Vilket är en fördel för er del eftersom nu tänkte jag blogga på. Ska kämpa med att vara vaken i alla fall till 22 för att sedan vakna utvilad imorgon. Vi börjar med dessa två sneakers.

Vilken färg och modell tycker ni är snyggast

Jag ÄLSKAR Nike, Air Max 90 ESS. De orange passar min personlighet mer. Men de svartvita passar till min klädstil bäst. Klicka på färgnämnet för att komma till Radical Sports sajt och till respektive sneaker.

nike

Detta är ett samarbete med Radical Sports. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che