Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Left or right?

Nu har jag precis kommit hem och installerat mig. Jetlag from hell har jag sällskap av. Vilket är en fördel för er del eftersom nu tänkte jag blogga på. Ska kämpa med att vara vaken i alla fall till 22 för att sedan vakna utvilad imorgon. Vi börjar med dessa två sneakers.

Vilken färg och modell tycker ni är snyggast

Jag ÄLSKAR Nike, Air Max 90 ESS. De orange passar min personlighet mer. Men de svartvita passar till min klädstil bäst. Klicka på färgnämnet för att komma till Radical Sports sajt och till respektive sneaker.

nike

Detta är ett samarbete med Radical Sports. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!