Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jetlag got me like…

…workin from bed. 

Vid 19-tiden var jag helt slut igår. Men så fort klockan blev 22 så var jag pigg som en lärka. Men släckte ner och blundade ändå. Sista gången jag kollade på klockan var hon 01.39… Sen låg jag och vred mig och kollade på meningslösa filmer som statister i mitt liv (läs vänner på Facebook) delat halva natten. När klockan ringde 06.50 var jag bokstavligen levande död. Snoozade till 09 och drog upp datorn i knät. Matat av 49 mail men 19 kvar. Men de sista får vänta till efter lunch. Nu ska jag duscha upp mig och ha ett spännande möte på Brillo! 

Det kommer inom en snar framtid, max max en vecka hända en sådan rolig sak! Allt är klart men får inte gå ut med det riktigt än.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Din blogg är inte vad den en gång var Dasha… 🙁

    Gina 2016-04-14 10:12:33
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!