Jetlag got me like…

…workin from bed. 

Vid 19-tiden var jag helt slut igår. Men så fort klockan blev 22 så var jag pigg som en lärka. Men släckte ner och blundade ändå. Sista gången jag kollade på klockan var hon 01.39… Sen låg jag och vred mig och kollade på meningslösa filmer som statister i mitt liv (läs vänner på Facebook) delat halva natten. När klockan ringde 06.50 var jag bokstavligen levande död. Snoozade till 09 och drog upp datorn i knät. Matat av 49 mail men 19 kvar. Men de sista får vänta till efter lunch. Nu ska jag duscha upp mig och ha ett spännande möte på Brillo! 

Det kommer inom en snar framtid, max max en vecka hända en sådan rolig sak! Allt är klart men får inte gå ut med det riktigt än.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!