Restaurang och nattlivs guide, Paris.

Hej och förlåt!

Jag vet att jag knappt hinner men vill ju så klart berätta för er om vår resa, vi åkte som ni kanske vet till Paris med Deo Doc och Helium Studios.

Vi hade det så bra, för det första så bodde vi på ett hotell där alla rum hade balkonger med utsikt över triumfbågen så bilderna blev så klart fantastiska till alla bloggares förtjusning. Vårt hotell hittar ni här.

Helium hade planerat en riktig tjejweekend så på fredagen gick vi på balett och såg Romeo och JuliaOpera Bastille. Det var så vackert och så effektfullt. Men kanske lite långt att hålla fokus i tre timmar efter att jag och Hanna knappt sovit natten innan.

Efter baletten hade vi bokat bord på Ginger en trendig restaurang med så bra stämning. Vi hade fått hjälp av Keyflow som prickade helt rätt i typ av ställe. Det serverades asiatisk mat och vi hann med två rätter innan sängen tyvärr ropade lite för högt.

DSC_0165

Balett

Jag beställde en förrätt som var supergod!

DSC_0187

Ginger

På lördag kväll så tänkte vi ta Paris med storm så vi hade återigen tagit hjälp av Keyflow med att boka bord, den här gången landade det på Victoria 1836 och håll i hatten vilket ställe!! Vi var elva tjejer som fick ett upphöjt bord mitt i restaurangen precis vid DJ-båset. Det var blandade åldrar som alla sitt-dansade till grym musik medan mat och shotsbrickor strömmade ut från köket.

IMG_7288

Victoria 1836

IMG_7292

Victoria 1836

Jag satt bredvid mina favoriter Margaux och Hanna!

Sen tog vi hissen ner till L’arc en nattklubb med samma ägare som ligger precis under. Där spelade de spelade festligt musik. Musik som är right up my alley. Men vi tog oss ändå vidare till Raspoutine där vi hade drinkbord bredvid några svenska bekanta. Där dansade vi hela gänget tills det var dags att gå hem.

IMG_7290

L’arc

Så allt som allt riktigt grymma kvällar, visste ni förresten att Keyflow är ett svenskt företag där man kan skriva upp sig på gästlistor över hela världen genom deras app. Man kan även göra det i förväg som inför den här resan! Så himla smidigt när man är många och det annars kan vara svårt att bestämma sig. Man går bara in på den stad man vill gå ut i och så ser man vilka nattklubbar som har öppet och om de har några speciella events den kvällen, sen klickar man på Request guestlist och skriver hur många man är, klart! Älskar smarta lösningar av svenska entreprenörer! More Swedish to the people.

De händelserika dagarna får ni höra om snart men nu måste jag kila och fixa en outfit till Kenzas 25-årsfest! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!