Comeback för Min helg i bilder.

FREDAG: 

Okej nu har jag rest färdigt. Vilket betyder att jag kommer ha vanligt liv from nu. Dvs alla vardagar kommer inte kännas som helger vilket betyder att ”Min helg i bilder” är nu tillbaka. Vi börjar med fredag. Hanna smsa och sa att hon köpt en ny väska! Jag besvarade det med att fråga ifall vi skulle fira väskköpet med bubbel. Vill ni se vilken väska på klicka in på hennes blogg här.

DSC_1422_Fotor

Som alla andra fredagar så blåser jag håret hos GabbiBangerhead.

     bangerhead

Efter BH gick vi till krogen Hotellet då min kompis Jerry nyligen köpte den krogen. Här drack vi bubbel, skålade för Hannas nya väska och kollade på män. Vem visste att alla män går på aw på Hotellet?

DSC_1391_Fotorchanelboy

Vi hade en sen middag bokad på Pocket men innan middag slank vi in på Italiano Bar mittemot för ett glas bubbel till… Hehe. Ska man fira så ska man fira. Visst?

italiano

På Pocket anslöt Erik och Biffen oss för middag. <3 Efter några glas här var det tacohej.

DSC_1408_FotorDSC_1414_Fotor

 

LÖRDAG:

På lördagen skulle vi på Bubbles and Brunch. Jag har bara varit där en gång så var riktigt peppad. Johan och Johannes kom över på drink innan. Hanna sov hos mig <3.

  DSC_1453_Fotor

Jag bjöd på gröna shots innan. Utan alkohol och bara med vetegräs och andra viktiga nyttigheter. Jag tänker att man kanske blir lite mindre bakis om man grundar med fräsch dryck innan.

DSC_1447_Fotor DSC_1449_Fotor

Sedan fanns det lite olika smått och gått att pilla i sig om man ville.

DSC_1440_Fotor DSC_1457_Fotor

En liten mingelbild vid ingången. Bubbles and Brunch är Sveriges roligaste dagsfest. De kör bara en gång i månaden. Pretty exklusivt och ett jävla spektakel.

IMG_7656

Efter BB åkte vi på efterfest och åt pizza, vrålade till Rihanna och sedan var det godnatt vid midnatt.

IMG_7654

SÖNDAG: 

Eftersom att vi gick och la oss tidigt så vaknade jag trött men inte bakfull. Så slog på stora trumman och serverade tacos till mig och Hanna (som beslutade att bo hos mig hela helgen). Hehe. Alla bilder är förövrigt brutalt snodda av henne.

IMG_7663 IMG_7665 IMG_7664 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!