Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mardröm 

Igår när jag kom hem var jag så full i magen. Hade sugit i mig ett gäng mojitos med sockerhalt major för mycket tror jag.

Detta resulterade i att jag låg och drömde att jag var gravid hela natten. Jag mådde så dåligt. Vi snackar slutet på graviditeten för jag kunde knappt röra mig. Och när det var dags för förlossningen så hade jag så ont… Ni som känner mig vet att min smärtgräns är nästintill obefintlig. Sista jag minns från drömmen är att jag säger ”jag orkar inte det gör för ont” så jag kliver ur ”förlossningsstolen” (i drömmen låg jag i en gynstol) och öppnar ett fönster och hoppar ut från höghuset. 

Dör, uppenbarligen. 

Det var min dröm. Vaknade ledsen och ynklig och LEDSEN. Väldigt ledsen. Har ju varit livrädd för att föda så länge jag kan minnas. Inte för att det är på tapeten just nu… Men ändå. Kändes verkligt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har också alltid varit rädd för att föda. Fick min son för sex månader sedan och det var just så hemskt som jag trodde haha! Hade iofs otur då epiduralen inte fungerade och allt slutade med akut snitt men faaaan i h-vete så ont det gjorde… Rekommenderar varmt snitt, det var piece of cake jmf med vaginal förlossning…

  Julia 2016-05-02 18:44:26
  Svara
 • Samma här har alltid varit livrädd och alla vänner med barn sedan tidigare berättade att det gick över när man väl var gravid för kroppen ställer om sig och man går in i sig själv och övervinner rädslan… Hell no att det gjorde för mig, var lika livrädd som innan! MEN vågar man bara berätta och prata med sin barnmorska så får man hjälp och jag blev erbjuden kejsarsnitt av läkare på SÖS! Bästa beslutet och bästa upplevelsen för mig! Så det finns alternativ om man inte övervinner sin rädsla 🙂
  Så när din dag är kommen så ska du veta att alla alternativ finns och att det går att anpassa dem till det som känns bäst för dig.

  Fia 2016-05-01 22:09:51
  Svara
 • Jag har också alltid varit det, sen blev jag gravid och då gick det faktiskt över 🙂 Och nu har jag en bebi! Så ibland ändras det faktiskt när det väl är dags! Och är man fortfarande rädd finns massor av hjälp att få!

  Sofia 2016-05-01 07:31:57
  Svara
 • Åh jag känner samma! Alltid varit rädd för att föda.. Men tänker att när dagen väl är kommen så tar nog längtan efter ett barn över. 🙂 hoppas du har en fin helg!

  Nelly 2016-04-30 20:35:27
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!