Chanel butiken på Birger Jarlsgatan öppnar den…

Nu är det ju så att denna fröken faktiskt äger tre Chanelväskor och det är inte på inköpslistan att köpa en fjärde men givetvis ligger en fjärde på önskelistan (man är väl inte den som är den). En stor boy hade varit riktigt glatt att ha i garderoben.

Men nu ska jag berätta för er. Chanelbutiken Birger Jarlsgatan kommer öppna den 18 Maj (!)

Vem ska in och kika? Vem ska unna sig något? Berätta allt.

dasha_chanel dasha_chanel dasha_chanel dasha_chanel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. watch live horseracing

  Svara
 • Åh! Älskar dig för att du delade de datumet haha. Såååå taggad!!!!

  Linn 2016-05-01 23:49:04
  Svara
 • Bästa Dasha, jag gick fram till dig i onsdags på kåken och bad om pepp & tips innan jag skulle gå fram till en kille. Jag vågade gå fram till killen och det slutade med att jag fick hans nummer och vi hängde med dem resten av kvällen. Markus som killen heter är nog inte en perfect match MEN hans grabbgäng och mitt tjejgäng klickade med en gång så igår spenderade vi valborg tillsammans med dem. Jag fann nog inte kärleken denna gång men ett helt nytt kompisgäng att hänga med och det äger. Så TACK för att du sa att man måste våga för att vinna. Och TACK för att du var så öppen,härlig och trevlig, Det är inte alla offentliga personer som är. Sån girlpower över dig och jag hoppas verkligen våra vägar möts igen! Världens bamse kram /E

  Emma 2016-05-01 14:22:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!