Äta middag hos Svante 81 år tillsammans med Stockholm Gas och krogen Pelikan.

Vissa samarbeten är helt klart roligare än andra. Till de hör det jag just nu har tillsammans med Stockholm Gas och krogarna Pelikan, Luzette och Strandvägen 1.

Under tre vårkvällar öppnar de tre toppkrogarna (!) krog hemma hos vanliga stockholmare. Jag har fått äran att testa på restaurangen Pelikan den 2 juni som flyttar in hos Svante 81 årRörstrandsgatan i Vasastan! Ni kommer få följa med. 

Det är lite av ett experiment – laga en krogmeny i en enklare miljö än storkök och att få gästerna att bli lika avslappnade som man är på krogen än hemma hos någon. Eller är det kanske tvärtom? Får man ha skor inomhus har de iaf redan halva inne hos mig 😉

Tydligen tycker de flesta proffskockar att tillagningen av mat blir bättre på gasspis. Jag är ju en passionerad hemmakock som nu blev extremt missnöjd med min spishäll som kostar typ 15.000kr? Gasspisen ger känslan av att ’’laga mat på riktigt’’, typ som ’’back in the days’’. Jag är nämligen uppvuxen med en gasspis hemma hos mamma i Hökarängen, dock lagade jag inte sådär jättemycket mat på den tiden. 

Alla stockholmare har möjlighet att uppleva detta hemma-hos. Anmäl ert intresse HÄR på bokningssajten. (www.stockholmgas.se/hemmahos)

Träffa Svante 81 år och kockarna från Pelikan här (om inte så kolla filmen för den är urhärlig): 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • For those wondering where to buy 1 million YouTube views, our platform offers a straightforward and secure solution. We ensure that your investment in YouTube views yields the results you desire.

  where to buy 1 million YouTube views 2023-09-14 12:29:59 https://smmcenter.org/
  Svara
 • If you’re a YouTuber with dreams of reaching a wider audience, our Cheap SMM panel for YouTube is here to support you. We understand the importance of genuine views and subscribers for your success.

  Cheap SMM panel for YouTube 2023-09-14 12:25:41
  Svara
 • At our company, we offer a range of packages that can help you boost your Instagram Followers quickly and easily. Our services are safe, reliable, and affordable, and we pride ourselves on providing excellent customer service.

  SMM Panel One 2023-06-12 17:01:35 https://smmpanelone.com
  Svara
 • Men gud vilken mysig film!! Orkar inte <33

  Elina 2016-05-02 21:55:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!