Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Adele, undertemp och rysk påsk!

FREDAG: 

Helt otroligt att jag inte tog en endaste bild från denna kväll. Vi började i alla fall med champagne hemma hos mig. Anitha och William var över innan konserten. Eftersom jag spelar in Glamourama nu så blir det lite att jag glömmer ta bilder känner jag nu. Ska tänka på detta mer. Ni är trots allt något av det käraste jag har.

Konserten med Adele var stundtals fantastisk och stundtals tråkig. Det ÄR svårt att bära upp en one-man-show med lugna låtar i nästan två timmar. Konstigt hon inte bytte om en enda gång tex? Vi var ditbjudna av Appletiser! Efter detta spektakel åkte vi till Riche och mötte upp Petra och co men jag kände mig lite hängig så jag gick hem efter bara någon minut.

LÖRDAG: 

Vaknade utvilad så mötte upp Cissi, Alessia och Sienna för brunch på Riche!

Dessa damer är så gulliga och så roliga att vara med. Wow. Rent nöje <3

Minst en puss om dagen är bra för magen!

Cissi skulle på kalas så hon gick in på Livly som gör extremt fina barnkläder. Håll i hatten. Så jag köpte denna klänning till en kompis som precis fått barn.

Sedan kände jag mig seg igen… Gick hem och la mig och tog tempen. Hade undertemp. Får ofta det när jag känner mig stressad i livet. När jag inte riktigt kan påverka stressen. 35.8 skojar man inte om. Någon annan här som brukar få undertemp? Jag har haft såhär sen jag var liten.

SÖNDAG:

Söndagen kom och jag låg i sängen och sedan i soffan nästan hela dagen.

Efter en dusch kände jag mig starkare så jag åkte till några familjevänner med mamma för att fira rysk påsk. Det serverades bla sådana här fina ägg…

… och en hel kalkon som var så saftig så jag slickade mig om fingrarna när jag var klar.

Till efterrätt serverades dessa kreationer. Jag vet inte vad de heter på svenska så ska inte ens försöka att översätta.

Mysig och lugn helg kom till sitt slut.

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan verkligen inte hålla med om att Adele konserten var tråkig och hon utnyttjade tiden väl, om hon hade bytt om skulle vi få sitta och vänta på henne. Jag skulle hellre få höra henne sjunga flera låtar än att se henne i ny klädsel. Sen har hon ju endast lugna låtar så man visste vad man gav sig in på, jag tyckte hon var fantastisk. Jag kom ju dit för att lyssna på hennes låtar och de är lugna.

  Valeria 2016-05-03 11:03:01 http://nouw.com/valerias
  Svara
 • Jag har alltid runt 36 grader, intressant att det kan vara så olika. Aldrig haft undertemp, visste inte ens att man kunde få det haha!!

  Clara 2016-05-03 08:17:04
  Svara
 • vilken fin helg, minus att du varit hängig dåråå. Härlig fotopose på hunden ;))

  ISA 2016-05-02 23:28:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag har alltid drygt 35,6 typ, så när jag ligger på 37 har jag feber! Vet inte alls vad det beror på, Kram!

  J 2016-05-02 23:22:14
  Svara
 • Jag får också undertemp ibland. Speciellt i samband med förhöjd temp, då kan det bara sjunka från 38 och ner till 35,6. Inge roligt men det händer väldigt sällan.

  Är du född i Sverige eller i Ryssland? Om du är född och har bott i Ryssland, är det något du saknar från när du bodde där?

  Helen 2016-05-02 18:37:11
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry