Adele, undertemp och rysk påsk!

FREDAG: 

Helt otroligt att jag inte tog en endaste bild från denna kväll. Vi började i alla fall med champagne hemma hos mig. Anitha och William var över innan konserten. Eftersom jag spelar in Glamourama nu så blir det lite att jag glömmer ta bilder känner jag nu. Ska tänka på detta mer. Ni är trots allt något av det käraste jag har.

Konserten med Adele var stundtals fantastisk och stundtals tråkig. Det ÄR svårt att bära upp en one-man-show med lugna låtar i nästan två timmar. Konstigt hon inte bytte om en enda gång tex? Vi var ditbjudna av Appletiser! Efter detta spektakel åkte vi till Riche och mötte upp Petra och co men jag kände mig lite hängig så jag gick hem efter bara någon minut.

LÖRDAG: 

Vaknade utvilad så mötte upp Cissi, Alessia och Sienna för brunch på Riche!

Dessa damer är så gulliga och så roliga att vara med. Wow. Rent nöje <3

Minst en puss om dagen är bra för magen!

Cissi skulle på kalas så hon gick in på Livly som gör extremt fina barnkläder. Håll i hatten. Så jag köpte denna klänning till en kompis som precis fått barn.

Sedan kände jag mig seg igen… Gick hem och la mig och tog tempen. Hade undertemp. Får ofta det när jag känner mig stressad i livet. När jag inte riktigt kan påverka stressen. 35.8 skojar man inte om. Någon annan här som brukar få undertemp? Jag har haft såhär sen jag var liten.

SÖNDAG:

Söndagen kom och jag låg i sängen och sedan i soffan nästan hela dagen.

Efter en dusch kände jag mig starkare så jag åkte till några familjevänner med mamma för att fira rysk påsk. Det serverades bla sådana här fina ägg…

… och en hel kalkon som var så saftig så jag slickade mig om fingrarna när jag var klar.

Till efterrätt serverades dessa kreationer. Jag vet inte vad de heter på svenska så ska inte ens försöka att översätta.

Mysig och lugn helg kom till sitt slut.

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!