Två olika landställen och ett litet kik på stan.

ONSDAG:

Håll i hatten vd jag stressade i onsdag. Det var på riktigt fem möten efter varandra. Ett på Essingen, ett i Västberga, några på stan och hela dagen gick i ett. När jag hoppade in i min taxi från sista mötet slog det mig att jag hade ätit ett äpple och ett paket blåbär på hela dagen. Och detta är så inte likt mig. Inte undra på att jag kände mig svimfärdig.

Hatt från Dagmar och solisar från Celine

img_4452.jpg

Jag hann i alla fall till vår träff på KMK med Mackan och Erik. Vi skulle ses 17.30 och jag kom kanske tio minuter för sent. Men de hade överseende <3

img_4454.jpg

Sen sa Mackan att jag skulle chilla ner och det gjorde jag. Lutade mig tillbaka och tog en bärry i båten.

img_4461.jpg

Vi skulle nämligen åka ut till hans hus och äta middag.

img_4465.jpg

Erik chillade också.

img_4456.jpg

Sen kom vi fram och åkte golfbil upp till huset. Så härlig leksak?! Så slipper man bära de tunga matkassarna upp för kullen.

Jag har ju satt som mål att köpa mig ett eget landställe snart. Och med ”snart” menar jag inte i år men inom en snar framtid. Jag visualiserar mig ett där jag sitter med ett glas bubbel och ser ut över solnedgången. Precis som på bilden nedan.

Till middag serverades det fondue på buljong. SÅ gott. Älskar fondue på buljong. Jag gjorde min berömda tomatsallad. Recept på den finns här.

TORSDAG:

Hade planerat att sova forever på torsdagen men eftersom det var så otroligt väder så var det omöjligt. Ville bara ut i solen och jobba på brännan.

…jobbade som fan.

Killarna underhöll sig med att spela basket.

Här är min nya bikini. Den kommer från Hunkemöller. Den har massa olika små korsningar i ryggen jag glömde fota av. Men den är verkligen drömmig.

Jag ville inte släppa ifrån mig golfbilen. Blev betuttad i den.

Mot kvällen kom Cissi och hämtade mig. Hon har nämligen landställe inte så långt ifrån Mackan så jag bytte helt enkelt.

Vi åt charkisar och drack rödvin när hennes tjejer somnat.

FREDAG: 

På fredagen vaknade jag upp till detta. Det vankades frukostpicknick.

Cissis kille gör en berömd omelett som hon pratat om SÅ många gånger så jag önskade mig det till frukost. Den var magnifik. Rent ut sagt utsökt! Ska fråga om jag får publicera receptet för er. Vet att det är en familjetradition…

När vi smält maten gick vi ner till vattnet för att kika lite. Det var på tok för kallt för att ens doppa tårna.

Men väldigt harmoniskt.

Mot kvällen åkte vi till stan för att inviga Italiano Barens nya uteservering. OJ vilken uteservering. Att den ligger en minut ifrån min port gör inte saken lättare… Där kanske man kommer sitta ett par gånger i sommar.

Lördagen och söndagen får ett helt eget inlägg för då hände det så mycket och jag har så många fina bilder att dela med mig av till er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!