Bubblande helg med Redgert.

LÖRDAG:

Wow vilken lördag vi hade. Vet ni vad det var för mode på hela lördagen? Jo, ”äntligen-sommar-vi-vill-inte-att-denna-dag-ska-ta-slut”-mode.

Jag mötte upp Daniel på Mälarpaviljongen och stod i kön i 40 minuter och väntade även på att ta en gaffel under hela den tiden. Men det kom aldrig. Jag tog en smörgås och den var så äcklig så mina ögon fylldes av tårar. Var ännu jobbigare att äta med en freakin sked och kniv (!).

Där nånstans bestämde jag mig för att bli mätt på bubbel istället. Två tuggor av världens äckligaste macka fick vara och så lämnade jag de 40 minuterna i kö bakom mig.

Utsikten är ju nice… Men jag kommer aldrig mer gå dit. FYFAN vad taskig service och mat och allt. Urk.

Efter ett tag promenerade vi hem till mig i solen. Jag visade första avsnittet av Glamourama (SOM HAR PREMIÄR IDAG) för Daniel och tog till mig av allt denna pr-stjärna hade att säga och tipsa mig om.

Efter några timmars vinande kom Rasmus förbi! Helt otrolig grej.. Kändes som om jag känt honom forever efter bara några timmar? Vi gick också in på ganska djupa samtalsämnen direkt. Pratade i timmar alla tre. Eftersom Daniel är våran gemensamma nämnare blev det avslappnat.

Efter några timmar blev killarna blev hungriga så jag slängde ihop det jag hade hemma.

 Edamame till förrätt!

…och tacos med kyckling till varmrätt.

Jag bjöd även på lite shots innan killarna gick ut. Jag var på tok för trött så somnade väldigt nöjt innan klockan slog 01.

SÖNDAG: 

Daniel mådde sämre än vad jag gjorde… HEHE. Så jag gjorde lite snacks till honom medan vi väntade på att lite jobb skulle laddas upp på en server.

Vi gick ut och det var fortfarande sommar ute!

Vi promenerade till Vasastan.

Köpte sushi på vägen och åt på en filt i Vasaparken.

När Rasmus övergav oss för ”andra vänner” (?!) så tog jag lillskorpan under min vinge och så åt vi tacos igen.

Kollade på en serie på SVTPLAY som heter ”Studenten i Uppsala” någonting och innehåll så många klaff-fel så jag fick spader efter ett tag. Men den är underhållande en seg söndag. Kan rekommendera den.

Så var denna helg kommen till sitt slut.
Taco HEJ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!