Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TACKAR ödmjukast.

Jag var så nervös igår..

Var på MetroModes 6 årsfest men var inte ”där” ändå. Jag var där fysiskt, kindpussade över fyrtio personer men psykiskt var jag inte med alls. Min hjärna sa bara ”Mer alkohol DASHA. Du behöver slappna av” för jag gick runt och skakade som ett asplöv.

Efter ett tag så kände jag bara nej nu får det vara nog. Promenerade hem de 50m från nya Haymarket (gamla PUB) där festen var till min lägenhet. Hällde upp ett glas vin, pratade med Becca i telefon. La på. Blinkade bort några tårar. Kedjerökte fyra cigaretter från fönstret. Smsade Cissi och Johan. Mötte upp dem på Oxid och avslutade kvällen på nya klubben END.

Men idag. Idag är jag glad. Sitter och ler för mig själv mellan mailen. FINA NI ÄR. Tack. Tack för att ni är snälla, ödmjuka och gulliga. Och riktigt kul att ni gillade Glamourama. Det kommer bli en rolig säsong. Puss. <3

 dashagirine

Kostym från Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • DASHAAAA!!! Du är så sjukt härlig och genuin och smashing jävla skitsnygg dessutom. Ser fram emot att kolla på resten av säsongen och det är helt och hållat pga du är så bra!!

    malin 2016-05-12 13:27:08
    Svara
  • Dasha!!! Varför så nervös?! Sluta!! Du är så himla bra, du har ALLT!! Vet inte vad som har hänt med din självkänsla, känns som om du är i nån svacka eller nått, va rakryggad du är BÄST!!! Jag ser så himla mkt upp till dig, älskar att du är med i Glamourama! Om det är nån eller nått som någon gång får dig att tvivla på dig själv – tänk på alla dom som Älskar dig!

    Ferdous 2016-05-12 13:18:36
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry