Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

25 + 30 + 4 års – KALASHELG

LÖRDAG:
(Ja, vi hoppar till lördagen på en gång. Jag var ledsen i fredags så efter jobbet drog jag täcket över huvudet och la mig sängen vid 20 och gick inte upp förns lördag morgon.)

Men vilken morgon lördagen blev! Jag städade och tvättade och bestämde mig för att inte vara ledsen mer. Skrek till när det knackade på dörren och det var min älskade Johan som stod där och sa ”Suprise”. Jag bjöd på en drink och sedan kom Kim som också fick en drink medan vi slog in Victor och Luddes presenter. De hade nämligen fest. Men innan dagsfesten var det brunch på PAPA.

Här är jag med Freddan, Johannes och Johan utanför PAPA.

När klockan blev 14.00 gick vi 100m till FOU.

Födelsedags-”barnen”.

När vi dansat klart körde vi en mellanfest hos PJ och åt pizza.

När klockan med Eurovision så gick vi ner till Spitfire och kikade.

…men det ballade ur ganska snabbt.

Sen var det ett hattande. Det var Cafet och det var V innan jag körde smiten hem vid 01 för att mina bena orkade inte bära mig längre.

SÖNDAG:

Då var det dags för kalas nummer två för helgen. Harleys 4 årskalas! Jag hade kikat på NK tidigare i veckan efter några maskeradkläder att köpa till honom. Eftersom att han älskar att klä ut sig och älskar Brandmän visste jag redan vad jag skulle köpa där på söndagen.

Men först! Snabbt hem för att äta lunch med denna gullunge och hans mamma Molly.

Vid 15-tiden tog jag på mig en blommig skjorta från Zara, Whyredjacka och Filippa K jeans och åkte till Kungsholmen.

Han tyckte om sin outfit så mycket så han tog på sig den på en gång!!!! *YES*

Pappa Josi stod givetvis vid grillen. Pimp Master J.

Det var fullt hus med 10 ungar och deras föräldrar.

Med en jordgubbstårta sa vi tack för denna helg. Idag kom min kompis från Moskva för att hälsa på så nästa helg ska jag visa henne stan. 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Dasha! Hur är det med ditt knä nu? Vad såg dom i knät under operationen? Ska själv göra samma operation om några månader så skulle vara kul om du ville svara! 🙂 Gav dom dig kryckor eller frågade du efter dom? Hur har det läkt efteråt?

    Anonym 2016-05-17 17:43:58
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry