25 + 30 + 4 års – KALASHELG

LÖRDAG:
(Ja, vi hoppar till lördagen på en gång. Jag var ledsen i fredags så efter jobbet drog jag täcket över huvudet och la mig sängen vid 20 och gick inte upp förns lördag morgon.)

Men vilken morgon lördagen blev! Jag städade och tvättade och bestämde mig för att inte vara ledsen mer. Skrek till när det knackade på dörren och det var min älskade Johan som stod där och sa ”Suprise”. Jag bjöd på en drink och sedan kom Kim som också fick en drink medan vi slog in Victor och Luddes presenter. De hade nämligen fest. Men innan dagsfesten var det brunch på PAPA.

Här är jag med Freddan, Johannes och Johan utanför PAPA.

När klockan blev 14.00 gick vi 100m till FOU.

Födelsedags-”barnen”.

När vi dansat klart körde vi en mellanfest hos PJ och åt pizza.

När klockan med Eurovision så gick vi ner till Spitfire och kikade.

…men det ballade ur ganska snabbt.

Sen var det ett hattande. Det var Cafet och det var V innan jag körde smiten hem vid 01 för att mina bena orkade inte bära mig längre.

SÖNDAG:

Då var det dags för kalas nummer två för helgen. Harleys 4 årskalas! Jag hade kikat på NK tidigare i veckan efter några maskeradkläder att köpa till honom. Eftersom att han älskar att klä ut sig och älskar Brandmän visste jag redan vad jag skulle köpa där på söndagen.

Men först! Snabbt hem för att äta lunch med denna gullunge och hans mamma Molly.

Vid 15-tiden tog jag på mig en blommig skjorta från Zara, Whyredjacka och Filippa K jeans och åkte till Kungsholmen.

Han tyckte om sin outfit så mycket så han tog på sig den på en gång!!!! *YES*

Pappa Josi stod givetvis vid grillen. Pimp Master J.

Det var fullt hus med 10 ungar och deras föräldrar.

Med en jordgubbstårta sa vi tack för denna helg. Idag kom min kompis från Moskva för att hälsa på så nästa helg ska jag visa henne stan. 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!