Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glamourama avsnitt 4

I kvällens avsnitt går jag på brunch med Cissi och hennes döttrar och på kvällen går jag på Adelekonserten och ni får träffa William!!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltså förlåt Dasha, vanligtvis diggar jag dig till tusen men se dig på glamourama där du bara klagar över hur mycket tid bloggen tar osv, o tom använder dig av en spökskrivare för att du inte har tid med bloggen? Det blir bara lite för mycket.. Jag hade inte brytt mig annars, men nog är det lustigt att alla dina andra bloggkollegor uppdaterar minst två gånger om dagen som (enligt vad det verkar) har minst lika mkt som dig att göra? Samtidigt följer jag dig på snapchat och har därför (delvis) en någorlunda bra bild av vad du pysslar med om dagarna och nej… Att du inte har energi att förse oss med iallafall ett inlägg om dagen är helt absurt. Glöm inte att det är tack vare oss du får en del av din lön per månad, eller som du så ödmjukt typ sa ”gör saker som gör läsarna intresserade, min statisk ökade i Paris so good thing you can earn money by spend money”. Nej Tack o hej om det är din taktik. Mvh ett stort fan (nu vettetusan?) som känner sig smått besviken – ett litet svar på tal vore inte fel för alla mina vänner som en gång läste bloggen har nu slutat pga värdelös uppdatering

  Evelina 2016-05-22 23:19:54
  Svara
 • Alltså förlåt Dasha

  Evelina 2016-05-22 23:06:42
  Svara
 • Brukar du få skit för att du vill vara som din vän Petra? Jag menar, du köper hennes lgh och nu är du med i ”hennes” tv-program.

  Magda 2016-05-22 09:38:03
  Svara
 • Såå bra avsnitt 🙂

  Lina 2016-05-20 14:22:44 http://Linanilsson.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!