Fick en kommentar jag vill svara på öppet till er alla.

Alltså förlåt Dasha, vanligtvis diggar jag dig till tusen men se dig på glamourama där du bara klagar över hur mycket tid bloggen tar osv, o tom använder dig av en spökskrivare för att du inte har tid med bloggen? Det blir bara lite för mycket.. Jag hade inte brytt mig annars, men nog är det lustigt att alla dina andra bloggkollegor uppdaterar minst två gånger om dagen som (enligt vad det verkar) har minst lika mkt som dig att göra? Samtidigt följer jag dig på snapchat och har därför (delvis) en någorlunda bra bild av vad du pysslar med om dagarna och nej… Att du inte har energi att förse oss med iallafall ett inlägg om dagen är helt absurt. Glöm inte att det är tack vare oss du får en del av din lön per månad, eller som du så ödmjukt typ sa ”gör saker som gör läsarna intresserade, min statisk ökade i Paris so good thing you can earn money by spend money”. Nej Tack o hej om det är din taktik. Mvh ett stort fan (nu vettetusan?) som känner sig smått besviken – ett litet svar på tal vore inte fel för alla mina vänner som en gång läste bloggen har nu slutat pga värdelös uppdatering.

Hej Evelina!

Nu tycker jag du är på tok för hård och orättvis faktiskt. Vissa av mina vänner jobbar ”bara” med bloggen. Just nu är det extremt mycket för mig. Jag bollar inte ”bara” bloggen utan även Helium Studios, startar upp ett nytt bolag som borde gå live om max max två veckor och som om det inte vore tillräckligt så spelar jag in Glamourama. Och det är inte bara att spela in, det är mycket synk. Dvs jag får direktioner från producenten saker jag ska komplettera. Jag spelar ju in massor. Sedan skickar jag in allt material och sedan kommer de med feedback, tex ”Det där var roligt när du var med Cissi och hennes tjejer på Riche, men kan du berätta lite om tjejerna. Kan du berätta hur du känner Cissi” OSV OSV OSV. Sedan gör jag en hel del kompletteringar men allting kommer inte med. Jag gör så gott jag kan just nu. Om du känner att bloggen blivit så dålig att du inte vill läsa den så skulle jag bli jätteledsen men jag gör ärligt talat mitt bästa. Tiden räcker helt enkelt inte riktig till till ALLT just nu. Sedan ska vi ju även lägga till att det är ju nice att ha ett liv. Och därför brukar jag inte blogga på helgerna för att jag vill kunna njuta fullt ut med att bara vara ledig och vara med mina vänner då. För annars så kommer jag kanske gå under. Och då kommer det aldrig någonsin någon mer uppdatering någonstans (är lite dramatisk nu men ni förstår…).

  P2780510

Nu är klockan 20.41 och jag har följande kvar innan jag får sova: 
– Spela in tre olika synkar
– Svara på frågor som kommer ta mig minst en timma inför mitt möte med min nya Livscoach imorgon
– Komplettera information på verksamhet.se
– Hitta två till bloggare till min och Petras frukost imorrn eftersom två hoppade av i sista sekund idag
– Skriva ett blogginlägg som är ett samarbete och ska komma upp senare i veckan
– Svara på 41 mail eftersom jag varit i Uppsala hela dagen och inte suttit vid datorn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Alltid detta ”du vore ingenting utan oss”… Alla som gnäller kan väl sluta läsa om de inte vill stötta dig som är SÅÅÅ hemsk. Eller skaffa en egen blogg på sidan om en heltidssysselsättning och se vad ”enkelt” det är. Kan inte vi tjejer bara stötta varandra?

  Matilda 2016-05-27 16:45:48
  Svara
 • Gnäll gnäll gnäll, var tacksam för att bloggen tagit dig dit du är idag och lär dig ta lite kritik.

  Sanna 2016-05-27 11:56:21
  Svara
 • Men oj vilket trist klimat i kommentarerna här?! Jag ÄLSKAR glamourama, det är så underhållande och välarbetat. Klart det tar tid av bloggandet. Dessutom bollar du samtidigt ditt företag, andra sociala medier, osv. Du är fantastisk och inspirerar mig varje dag.

  Stå på dig Dasha, och lyssna inte på de negativa kommentarerna. Som du skrev: du är ingen slagpåse. Passar det sig inte får man lämna. Du är inte skyldig någon att uppdatera. Kram!! <3

  Nelly 2016-05-25 00:00:35
  Svara
 • men att folk bara orkar vara så neggo och klaga! dom gör nog inget annat en att sitta hemma och uppdatera din bloggsida 10000000000ggr i sekunden, (iofs gulligt) men ändå!! precis som du säger så ”vill man ju ha ett liv” också! puss o kör på! <3

  amanda 2016-05-24 23:20:21
  Svara
 • Om det känns att du inte hinner med bloggen så kan du ju tex ta paus i sex månader och sedan fortsätta.

  Julia 2016-05-24 20:33:12
  Svara
 • Kan inte annat än att hålla med. Tråkigt att du har börjat få en sån taskig attityd. Varför fortsätta blogga när du bara gnäller om bloggen.

  Hannna 2016-05-24 16:54:02
  Svara
  • Svar på Hannnas kommentar.

   Eller så slutar ni komma in här om det inte passar. Jag är en människa inte eran slagpåse som ni kan komma och avreagera er på när det passar er.

   dasha 2016-05-24 21:17:54
   Svara
 • Men alltså du fantastiska människa! Det är ju tack vare att du är så sjukt driven med allt underbart du pysslar med som gör att jag följer dig! Silken förebild och energispridare du är! Känns som att allt du tar dig an förvandlas till guld! Du är fantastisk! Hoppas du tar detta till dig!

  Olivia 2016-05-24 13:29:36
  Svara
 • De handlar inte om att vi inte vet att du inte har mycket att göra eller att du är skyldig oss dittan och dattan. Men precis som med vanliga jobb, för ni alla menar ju att bloggandet faktiskt är ett riktigt jobb etc etc och jag håller med till tusen, så gör man ett dåligt jobb kommer kunder att säga ifrån. Du hade liksom inte fått möjligheten att spela in glamourama om de inte vore för bloggen och vi som läser den – och de tycker jag du har glömt bort att uppskatta. Istället är de nog bättre för dig om du går ut med tydliga riktlinjer: jag bloggar inte på helger, jag levererar ett inlägg per dag då vet man vad man ska förvänta sig och du kan leva upp till det. För som sagt bloggen är också ett av dina jobb och känns som en dålig bortförklaring att du missgynnar den pga annat jobb, de funkar inte riktigt så i arbetslivet. Tror ingen vill att du ska sluta blogga men du måste ändå förstå kritiken, hoppas jag. Håller med ovanstående att dom här 3 radersinläggen är super onödiga.

  Men för bra pepp också: du gör ett super jobb när du vill gör de ordentligt, de är kul att läsa och du verkar som en genuint bra människa som delar med dig av mycket! Läsarna hade inte klagat om man inte visste att du hade så mycket mer att ge 🙂

  Lina 2016-05-24 12:55:59
  Svara
 • Du är bäst! Heja dig. Kram 🙂

  Sofia 2016-05-24 12:14:55
  Svara
 • Jag är av den åsikten att bloggare bjuder på underhållning. Att läsa bloggar är ett härligt tidsfördriv. Bloggare är inte skyldiga oss läsare något. Vi kan inte kräva eller förvänta oss ett visst antal inlägg per dag eller en viss kvalitet på inläggen. Såklart märks det stor skillnad på vilka bloggare som fokuserar 100% på bloggen och där kan jag hålla med att Dashas blogg känns lite tam men anledningen är ju solklar, hon driver företag samt har ett liv. Jag kan snarare uppskatta att denna blogg inte känns så otroligt genomarbetad (missförstå mig rätt – jag förstår att det tar massa tid och tankekraft att producera inlägg) utan vi får hänga med på hennes spännande dagar. Hon sitter inte hemma på soffan och funderar ut tänkvärda texter utan det är full rulle och hon är bjussig och bjuder in oss läsare att få se utvalda delar. Jag fattar såklart att bloggen är business men den ger mig avkloppande slösurfning vilket är det enda jag vill ha när jag läser livsstilsbloggar, Dasha är inte min kompis som jag har förväntningar på, jag blir inte besviken att hon inte hör av sig till mig pga att vi inte känner varandra, på samma sätt blir jag inte besviken när hon inte uppdaterar sin blogg, jag surfar vidare och kollar in någon dag senare för att se om det skett någon uppdatering. Inte värre än så.

  Åsa 2016-05-24 08:35:09
  Svara
 • Du är bäst Dasha! 😀 Har varit en trogen bloggläsare i 5-6 år. Tkr man måste förstå att livet ser olika ut under olika perioder, de är ju självklart att du har mkt just nu=mindre uppdatering. Därför är de ju toppen att du har snapchat och andra sociala medier om man inte tkr bloggen räcker!

  sofia 2016-05-24 08:34:50
  Svara
 • Hej, jag tycker verkligen inte att du ska ta åt dig av sådana kommentarer. Du lever ditt liv för dig inte för att hålla oss bloggläsare glada. Ibland blir livet överväldigande och för oss andra är det bara att koppla bort ett tag och det är ingen som dömer oss för det. Men bara för att du valt att ha ett offentligt liv så ska du helt plötsligt vara alla till lags hela tiden. Nej behöver du ta en paus så gör det med gott samvete och ta inte åt dig av negativiteten.

  Hanna 2016-05-24 08:24:44
  Svara
 • Jag tror du borde fokusera mer på kvalitet över kvantitet, finns massa bra bloggare som inte uppdaterar dagligen men som verkligen levererar när dom skriver något. Blir oftast lite besviken på dina uppdateringar när det handlar om ”ett snabbt hej” och någon liten udda bild. Skit i dom inläggen. Det är något konstigt över din blogg för man återkommer och klickar in är för man vet att det kan blixtra till och bli riktigt bra, om du delar med dig och inte bara skriver tre rader, men oftast blir man lite besviken. Tror också att din blogg hade behövt lite rutiner, typ min helg i bilder, fast andra segment. För nu vet man inte riktigt vad som kommer och det blir lite hipp som happ.

  ANNA 2016-05-24 07:42:16
  Svara
 • Tyvärr får jag hålla med kommentaren, men tycker dåliga uppdateringarna har varit sedan förra året, efter sommaren typ, så känns väl inte som glsmourama är anledningen.. Fattar såklart att bolaget tar tid, men som trogen bloggläsare tröttnar man lite om uppdateringen är kass! Gillade dig väldigt mycket när du och Forni hade podden, men tyvärr känns den delen av dig, som framkom där inte lika tydlig nu. Trist men dessvärre sant…

  Emma 2016-05-23 23:53:07
  Svara
 • Men herregud vilket hårt klimat det var i dessa kommentarer! Många har stressiga liv men inte tiotusentals människor som bedömer ditt stressiga liv. Glamorama gör att vi får se mer av Dasha och följa med ännu mer i hennes liv än genom bloggen. Ska vi inte tacka för det och för snapchat istället för att klaga??? Tänk också på att produktioner klipper och vinklar lite som de vill…

  Jag blir sjukt inspirerad av hennes driv och hennes personlighet!
  HEJA DASHA! 😀

  Elin 2016-05-23 22:09:20
  Svara
 • Måste bara tillägga att ditt svar därav inte framstår som så sympatiskt, kan vara värt att tänka på

  Maria 2016-05-23 21:57:38
  Svara
 • Den som skrev kommentaren vet att du inte ”bara” har bloggen, och måste hålla med om att uppdateringarna varit sjukt ”dåliga” på sistone, vilket är trist. Alla har mkt att göra, även vi som har vanliga liv utan blogg har ofta massa saker att bocka av även efter arbetstid. Och att glamourama skulle ta tid kan ju inte varit någon överraskning direkt.

  Maria 2016-05-23 21:55:45
  Svara
 • Håller med Evelina ang just bloggdelen.
  Hade en hel annan bild av dig innan.jag älskar att du är driven och är selfmade men du har en attityd som jag även märkte i en en podd du var gäst iför några veckor sen.
  En lite översittar attityd .
  Glöm aldrig vad du kommer ifrån o vart du började
  .

  aina 2016-05-23 21:38:08
  Svara
 • Bästa dasha ❤️

  Sofia 2016-05-23 21:21:58
  Svara
 • Men usch vilken kommentar. Om en annan människans uppdatering på sin blogg tar så mycket av ens energi kanske man själv ska se över sina prioriteringar istället för att skriva sånt här. Dasha you go <3

  Evelina 2016-05-23 21:17:49
  Svara
 • omg vad jobbigt hahahahaha

  Tyra 2016-05-23 21:01:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!