Hello Caffè Americano

starbucks P2780998
Jag är ju en riktig sucker för iskaffe. Jag vet inte om det beror på att inte bara det man stoppar i munnen utan allting i livet är godare och härligare på sommaren men iskaffe, wow. Älskar att Starbucks har så många alternativ när det kommer till iskaffe – och att man kan hitta de här i närmaste matbutik. Perfekt när man är på språng. Kolla vad fina de är.
Min favorit just nu är dock denna lilla Caffé Americano som smakar otroligt gott. Nya tillskottet innehåller precis som på caféerna e blandning av Starbucks 100 procentiga certifierade esprrssorostade Arabica-böner och mjölk.
Seså! Ta er ut på stan och, köp en iskaffe och sätt er i solen och andas in sommaren som äntligen är här.
starbucks
Detta är ett samarbete med Starbucks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!