Event på Hotellet

I fredags hade Helium ett event tillsammans med Mionetto som är Italiens mest sålda Prosecco.  Tyvärr var vädret emot oss men vi gjorde vårt bästa för att skapa en sommaroas inne på Hotellet. Fint blev det! 

Under eventet hade vi även hämtat en Instagramskrivare från Eventomatic som också levererar fotobås.

Instagramskrivare fungerar så att alla som lägger upp bilder med den hashtag du valt, i det här fallet #mionetto skrivs ut som polaroidbilder. Så gästerna fick massa fina bilder med sig hem – så rolig och uppskattad detalj på en fest, visst?

Tack alla som kom trots regnvädret. <3

Detta är ett samarbete genom mitt bolag Helium Studios. Glöm inte att alltid dricka måttlig, ansvarsfullt och rimligt.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. free racing streams

  watch racing uk live free 2023-07-07 07:58:35 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Undrar detsamma som Anna! Älskade stilen på tjejen i mitten

  KK 2016-05-31 18:18:52
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag skulle bli så otroligt tacksam om du svarade mig! På mail, här i kommentarsfältet eller i inlägg skulle absolut inte spela någon roll.

  Jag drömmer om att jobba med event på samma sätt som du och Maxinne gör. Hur tar jag mig dit? Jag håller på att kolla runt på olika utbildningar men jag kan inte riktigt sätta fingret på vilken som är bäst!
  Vad skulle du och Maxinne kolla på främst om ni skulle anställa en ny till teamet? Vet ni någon utbildning som är extra bra och som ni ser som ett pluss? Tidigare erfarenheter? Eller som på vissa företag, är personliga egenskaper viktigast?

  Jag vill så att det gör ont men jag är kort på info!

  Tusen tack om du svarar!
  Kram
  Elvira

  Elvira 2016-05-30 16:35:51
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hello! Elvira!

   Jag skulle säga att personkemin är 1. 2 skulle jag ge x antal arbetsprov och se hur du prestera där. Antingen så har man ”det” eller så har man det inte. Sedan är utbildning alltid ett plus. Har du pluggat massor inom event/marknadsföring skulle jag se det som ett plus eftersom jag själv inte har det. Hade velat ha en sådan för att ”komplettera” med oss. Vilka utbildningar vet jag inte. Har dålig koll på dem som finns på marknaden just nu. Lycka till! Hoppas du fick något svar även fast det inte var solklart. Kram!

   dasha 2016-05-30 19:39:43
   Svara
 • Hej! Fint event! Har tjejen i mitten på nedersta bilden någon blogg? kram

  Anna 2016-05-30 14:33:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!