Allt-i-Allo – Ryska Postens nya tjänst!

Nu är vi tillbaka i detta med att spara tid. Mycket av min tid går just nu åt att jobba och att försöka lägga tiden som är över på att göra saker som ger mig energi. Ni vet de vänner som ger energi och inte tar. Välja tillställningarna som är mindre och mer avslappnande än de där jag behöver ge mycket av mig själv. För just nu finns det inte mycket tillövers av mig själv kvar att GE. Allt jag har går åt åt jobbet. Jag har ju dock fördelen med att ha ett väldigt varierande jobb och just nu har jag hela fyra olika projekt i luften (Helium, nya bolaget, bloggen och Glamourama!)

Därför var det så himla kul när Ryska Posten anlitade Helium för detta projekt. De har en tjänst som heter ”Allt i allo” de gör precis det namnet beskriver – GÖR LIVET LÄTTARE.

Detta är en riktigt bra kontorstjänst, ALLA har väl något man behöver hjälp med. Kanske några lampor man inte bytt på kontoret för att de är lite för speciella för att orka gå och köpa dem på en gång? Eller några sladdar som hänger ut och inte bara är fula utan faktiskt kanske lite farliga om man tänker efter? Eller så har man en vägg med massa fula håla man vill spackla igen och måla om men tider räcker inte riktigt till på kontorstid för att göra det. JA men vet ni vem ni ringer då? Då ringer ni Ryska Postens Allt-i-allo.

För de gör freakin allt och lite till, exempel på saker ni kan anlita dem för: 
– Små och stora hantverksjobb
– Montera möbler
– Sätta upp tavlor
– Måla om

De har förövrigt aldrig stängt. De har öppet dygnet runt, 365 dagar om året och har inga uppstartskostnader utan debiterar endast per timme.

Här är lite bilder från våran inspelning med dem för några veckor sedan på vårt kontor. Färdiga filmen ser ni på min instagram just nu, Dondasha heter jag där.

Här finns deras sajt med lite mer info:
http://ryskaposten.se/tjanster/allt-i-allo/

DSCF5106 DSCF5112 DSCF5117 DSCF5123 DSCF5143   DSCF5147  

Detta är ett samarbete genom mitt bolag Helium. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!