Stockholm, våran storstad.

Mitt älskade Stockholm. Till dig hyser jag sådan kärlek. 

Men samtidigt så fort möjlighet ges så är jag dig otrogen. Jag åker till städer som London, Paris och NYC. Men vet du vad, för varje år som går så blir Stockholm mer och mer som en ’’större’’ storstad. Kan man säga så? För ja, vi är absolut en STORSTAD. Men vi har länge saknat mycket som de andra världsledande storstäderna har haft. Men jag tycker inte vi är så himla mycket efter längre. Vi är snarare där. Vi kan givetvis inte jämföra oss med NYC men vi är inte långt ifrån – med tex fler och fler krogar som har köket öppet till 02 alla dagar i veckan. Och nu med denna nya tjänst urb-it är vi fan riktigt nära. 

urb-it är en tjänst som gör att du kan shoppa en produkt och sedan ha den i handen inom en timma utan att behöva lämna stolen du sitter på.

Scenario där jag kommer använda mig av urb-it:
– Sitter på en aw med tjejerna och inte tänkt gå ut men får feeling
– River ut halva garderoben för att jag ’’verkligen inte har något att ha på mig’’
– Ska på födelsedagsfest men inte hunnit köpa en present

Exempel, imorse när jag upptäckte att jag inte har ett enda par shorts i mitt hem (jag hade några förra året men de sjöng på sista valsen) tänkte jag att jag skulle hinna förbi några butiker och kika under dagen. Men det gjorde jag inte…. 

Så när jag kom hem ikväll gick jag in på Best of Brands (som har massvis med både svenska och utländska varumärken, har ni inte kikat in där så tycker jag att ni ska göra det!) och klickade hem dessa gulliga ni ser nedan (hehe passade på att unna mig en blus också när jag ändå var där, så att säga) för att inte behöva gå i svarta kostymbyxor i ett soligt och 23-gradigt Stockholm en endast idag till. 

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 17.35.21

image006

Herregud, 23 minuter tog det för dem att knacka på min dörr? Overkligt hur storstad vi är nu! Älskar mitt Stockholm för det! 

Skärmavbild 2016-05-30 kl. 17.33.43

Alla onlineshoppar som är kopplade till denna nya tjänst står det såhär stort som ovan. Så NI VET om urb-it erbjuds. Det går inte att missa. Just nu bjuder urb-it på fri leverans om du bor inom tullarna i en hel vecka om du anger koden urbitdasha på Best of Brands. 

Fantastiskt va? Happy shopping!

Detta är ett samarbete med urb-it. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • One way to quickly boost your followers and increase your visibility on Instagram is to Buy Instagram Followers India from a reputable provider like SMM Panel One. With prices starting as low as $0.19, SMM Panel One offers instant delivery of real followers, as well as friendly 24/7 customer support to ensure your satisfaction. Buying Instagram followers in India can help you jump-start your growth on Instagram, attract more organic followers, and ultimately help you achieve your social media goals.

    SMM Panel One 2023-06-12 17:03:39 https://smmpanelone.com
    Svara
  • Hej Dasha!! Var är dina ursnygga solbrillor ifrån? De svarta rätt stora?

    Jass 2016-05-31 20:33:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!