EFI’s raksystem Intuition Sensitive Care

Jag gillar saker som man kan kombinera. Saker som förenklar tiden och gör livet lättare att leva. För så är det, vad går livet ut på? Jo att vara lycklig. Och jag kan känna att EFI’s raksystem Intuition Sensitive Care gör det där lilla extra, för att livet ska bli lite lättare. Så man kan fokusera på det roliga!

Tänk såhär, du slipper hålla på med både raklödder och lotion, sparar typ 10 minuter varje morgon? Så perfekt när man reser också, mindre saker i necessären! 

Raktvålen som omger de fyra rakbladen skummar när den kommer i kontakt med vatten och innehåller 100% naturlig aloevera och e-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len. Sedan är den även parabenfri och dermatologiskt testad! <3

Jag har nu ett supererbjudande till er. Ni får testa raksystemet helt utan kostnad! Ni betalar bara för frakten på 19:-. Hur nice grej? Klicka HÄR för att beställa. 

IMG_5154 IMG_5172

Detta är ett samarbete med EFI AB. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. kcal 9 live news

  newsmax live tv 2023-07-15 05:02:22 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. live racing online

  Svara
 • typiskt pressa folk på pengar företag, efter att du gjort din första beställning som är jättebilligt skapas sedan ett abonnemang där dom på löpande band kommer att fortsätta skicka produkten till dig, men då till ett dyrare pris. Vill du säga upp ditt abonnemang måste du kontakta kundtjänst själv vilket ska vara enkelt enligt dom själva… Men från min erfarenhet var det inte det, svårt att få kontakt och även när jag fick kontakt fortsatte jag att få produkten. Inget företag jag skulle rekommendera!

  Ida 2016-06-02 23:37:36
  Svara
 • Hej är detta säkert ? Och är bara 19kr frakt man har hört det innan men tänker du skulle säger inte visa vad som helst på din blogg 🙂
  Super fin blogg annars ☺️?

  Cassandra 2016-06-02 14:06:32
  Svara
  • Svar på Cassandras kommentar.

   Hej Cassandra!

   För ett par år sedan sålde jag rakhyvlar från EFI när jag arbetade som telefonförsäljare, har hört blandade åsikter kring produkten, har själv inte provat den så jag kan varken säga bu eller bä, men du ska vara uppmärksam på (eftersom det inte nämns i inlägget här) att i den veva du beställer, så startar du också upp ett abonnemang. Du kan avbeställa det inom 2 veckor efter mottagen produkt, gör du inte det blir priserna för varje utskick betydligt högre.

   Jag tycker personligen att detta borde framgå även i detta reklaminlägg, men det är bara lite konstruktiv kritik och som sagt, min personliga åsikt. Hoppas mitt svar är hjälpsamt! 🙂

   Tove 2016-06-02 21:21:57
   Svara
   • Svar på Toves kommentar.

    Måste ändå säga att allaaaaa erbjudanden är sådana, oavsett om det är damernas värld prenumeration, Netflix, HBO eller vad som helst. Så det är väl inget att upplysa om? Jag tar alltid för vana att avsluta saker precis när de startar, typ om jag endast teknay en prenumeration pga en premie jag ville ha.

    Rakhyvlar är ju svindyrt så dethär sla nog testas 🙂

    Cissi 2016-06-03 08:05:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!