Work work work work

WOW. 

Igår var jag ut. Var på middag hemma hos Svante (mer om det senare idag) och sen gick jag och min bästa vän Becca ett varv på stan. Det blev sent. Och det blev hårt. 

Men fyfan vad lycklig jag är idag. Ni vet de där utgångarna som GER en mer energi än tar från en ”dagen efter”. 

Jag var upp klockan 09 och hade möte med min fantastiska bankman. Tack livet för att du välsignat mig med en vettig bankman. Nu ska jag ha PT timme med MatildaSats Stureplan! Men innan det ville jag bara kika in här och hoppas att ni är på lika underbart humör som jag är på.

Hoppas eran helg blir varm, hjärtlig, kärleksfull och fylld med många skratt. 
Nu ska jag studsa vidare på mina lyckomoln! 

Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!