Spa, dejt, Sveriges sämsta sallad och disco.

FREDAG:

Fredagens agenda var enkel. Jag checkade ut från allt vad jobb innebär vid tre-tiden och checkade in på Selma Spa med mamma. Vi skulle fira mors dag lite sent eftersom jag var tvungen att jobba söndagen innan.

På mig hade jag ny beachdress från Daisy Grace och solisar från Celine. 

Efter ett tag blev det molnigt. Så för att hålla värmen köpte jag bubbel till oss.

 

Min glittriga bikini kommer från Hunkemöller.

Solen kikade fram emellanåt och då var det varmt men så fort den gick i moln fick badrocken åka på.

När vi hade fått våran massage så bytte jag om till annan outfit för att vi skulle ut och äta. Solisar från Dior och tunika från Indiska! Älskar batiken.

Samma outfit men i annat ljus 🙂

Jag och mamma <3. Kommer så fint avsnitt om oss i Glamourama snart.

Vi promenerade till Surfers som är en bortglömd pärla som ligger ett stenkast från min lägenhet. Herregud vad bra mat det är. Och servicen ska vi inte ens tala om. De som jobbar där är genuint fina människor tror jag? Så positiva och mysiga. Jag ville bara fortsätta prata med dem om de olika sorters chili de hade? <3

surfers

De har även en restaurang i Visby. Här såg vi bartenderna som stod i baren där live genom Facetime!

LÖRDAG:

Här gjorde det inte många knop… Jag och Bella låg i sängen i tre timmar efter att vi vaknade.

…tills mamma sa att det var nog och då gick vi på en promenad genom staden. Kikade lite på de som sprang Stockholms Maraton. Har jag några läsare som gjorde det?! Duktiga är ni!

Sedan blev vi panikhungriga och tog första bästa ställe.

…som blev Berns Bistro. Och HERRGUD vad dålig sallad vi fick. Ärligt talat. Denna jävel ni ser nedan kostade 215 kronor. Man fick alltså två mini chevre och TRE rödbetor som var så små så jag ville skrika rakt ut.  Mest överskattade salladen i hela Sverige just nu tror jag.

På kvällen hade jag dejt med BeccaStrandvägen 1. Hon hade klippt sig! Fint va!

Jag åt Sparris.

Sen dansade vi bort ännu en natt mitt i livet.

SÖNDAG:

På söndagen åt jag på min bästa guilty pleasure restaurang. Den heter Mongolian barbeque och ligger på Sveavägen (precis vid Urban Deli). Kostar 178kr och då är det buffe. Man plockar själv och sen steker de på maten åt en. Är fräschare än vad det låter då man kan välja mycket grönsaker och det är inga konstigheter i detta. Men alltid grisigt med buffe 😉 Sedan myste jag med mamma hemma bara.

MÅNDAG: 

Här borde man ju kanske varit ledig och vilat lite till men jag var tvungen att sminka upp mig och jobba en del. Här med Johanna! Och så led denna långhelg till sitt slut.

Solisar från Triwa

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!