SOMMARTÄVLING.

Detta inlägg innehåller alkoholhaltiga drycker och är ett samarbete med Enjoy Wine. 

Okej, tillsammans med 99 Rosas rosevin har jag en så mysig tävling för er.

Jag vet inte hur ni mår men hela min kropp fullkomligt vibrerar av detta väder! Jag vill inte göra något annat än att hänga på uteserveringar, ha picknick och dricka rosevin. Jag vill kikna av garv med mina favoritmänniskor, jag vill dansa bort nätterna och promenera hem i soluppgången. Även om jag inte har tid gör jag tid för att hänga med människor. Jag känner att jag LEVER igen (och inte snoozar som man gör genom vintern).

Hur spenderar DU helst en ljummen sommarkväll i juni? Tillsammans med det nya rosévinet 99 Rosas kan du och en vän vinna en Spa dag på Sturebadet (!) – ett magiskt sätt att starta en sommarkväll på.

Tävla genom att kommentera detta blogginlägg med ditt absolut bästa sommarminne.
(Glöm ej ange mail i kommentarsfältet)

1:a pris = En styck vinnare – Spa dag för två personer på Sturebadet.
2:a pris = Tre personer får varsin somrig rosbukett.

99 Rosas är ett spanskt, nytt ekologiskt rosévin som släpps 1 juni. Färgen är som man vill att ett rosevin ska vara, ljusrosa. Den doftar fruktigt av jordgubbar, smultron, röda bär och färska örter.  

P2790183

I samarbete med Enjoy Wine. Alkohol är beroendeframkallande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
59kommentarer
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. racing tv free stream

  newsmax live streaming 2023-07-15 04:17:57 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Bästa sättet att spendera en sommarkväll är utomlands med sina bästa vänner. Att äta en god middag med utsikt över havet medans solen går ner i horisonten och alla börjar tagga till för kvällens bravader. Att sedan gå tillbaka till hotellet och samla vännerna på balkongen och varva med goda drinkar och drickspel. Men att sedan bli löjligt taggad för att dansa bort hela natten. Sommarkväll avslutad med att klackarna flyger av i farten när man kastar sig i havet. Deta var min underbara vardag föra sommarn för en vecka! Helt klart de absolut bästa sättet att spendera en kväll! Med sina bästa vänner, i ett land med varma nätter.

  Elin N 2016-06-13 20:58:29
  Svara
 • Dasha!

  ÅH vad jag vill vinna en dag på Spa till min underbara lillasyster.

  En kväll i juni påbörjas bäst med rosevin och plock hemma hos en tjejkompis samtidigt som vi fixar iordning oss tillsammans, huden lite lätt brunbränd efter dagens sol och bad. På Spotify går gamla, underbara låtar från Tomas Ledin varma blandat med Erik Amarillo och Pitbull. Vi trängs framför spegeln, lånar varandras ögonskuggor och 3h senare lämnar vi lägenheten unisont med samma rouge, läppstift och nyans på ögonlocken. Redo att erövra sommarnatten och alla Stockholms snygga singlar. Vi möter upp fler vänner på en restaurang, några som vi inte känner sedan tidigare ansluter. Mat, mer vin och förväntan i luften. Vi går ut och klubbar, dansar, skrattar. En kyss och slutligen nattdopp följt av solnedgång, soluppgång och en dunkande huvudvärk. Men vad är väl inte en kväll i juni värd? Får man bestämma slutet helt så spenderas dagen efter på Sturebadet Spa och ett sms trillar in från gårkvällens kille med de fina ögonen. Allt avhandlas självfallet med syrran som haft sin alldeles egna, underbara junikväll att berätta om.

  Agnes R 2016-06-13 10:04:07
  Svara
 • Jag har visserligen jobbat hela somrarna senaste åren. Men förra året minns jag en riktigt bra kväll. Min kusin hade stundentskiva i Åre och vi festade till en utsikt av snöiga bergstoppar med man själv var svettig av allt dansande i kläder i tema ”Stig-Helmer – Snowroller filmen”. En himla fin kväll där jag dels fick hänga med min fina kusin, men också träffa en hel drös med nytt folk, vilket alltid är superroligt.

  [email protected]

  Kajsa 2016-06-12 21:23:37
  Svara
 • Mitt roligaste sommarminne var förra året när jag och min kille firade ett halvår tillsammans. Vi hade köpt jordgubbar som vi skulle doppa i smält choklad, en flaska bubbel och massa andra gottigheter. Det var en härlig sommarkväll i juni, så vi satte oss på altanen och skulle njuta av solnedgången tillsammans. När vi satt där och njöt, kommer plötsligt vår katt inspringandes till altanen, med en död råtta i munnen. Han satte sig framför oss och tuggade på råttan för att visa upp sin fångst, och ja, det var det äckligaste jag sett. Där förstördes stömningen och än idag skrattar vi åt den misslyckade romantiska kvällen!

  Pauline 2016-06-12 17:27:28
  Svara
 • Älskar sommaren och allt vad den för med sig, dofterna och de ljumma kvällarna och nätter, solen som inte vill gå ner, maten som smakar underbart och våra medmänniskor som verkar bli gladare och nöjdare, själv så lever jag mera och njuter mera så ett besök på Sturebadet skulle fullända min sommar 2016. <3

  Monica 2016-06-12 10:27:31
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne var från förra sommaren när jag och en av mina bästa kompisar åkte och överraskade vår vän som fyllde år. Det blev en hel helg ihop med kubb, grillat och bad ute på en ö. På kvällen efter några glas vin ville vår vän visa oss något och drog med oss ner till en av bryggorna vid vattnet. Där la vi oss på rygg och tittade på alla stjärnorna, det var helt stjärnklart, och så sa vi alla de där sakerna som man tänker men inte alltid får ur sig. Det gjorde mig lycklig ända in i själen

  Nora 2016-06-12 10:11:03
  Svara
 • Hej Dasha!
  Spännande tävling!!
  Mitt absolut bästa sommarminne var när min sambo och jag bilade genom Kalifornien 2013.
  En varm kväll i natursköna Big Sur förlovade vi oss på en folktom strand. Det mest romantiska och fantastiska sommarkvällarna i
  hela mitt liv. Bästa resan tillsammans med min bästa man. Skulle hemskt gärna vilja överraska honom med en lyxig Spa dag på Sturebadet!!

  Med vänlig hälsning Susanne, och tack för en rolig och inspirerande blogg!!

  Susanne 2016-06-10 18:46:00
  Svara
 • Känslan från sommrarna! Energin man får från solen och värmen, att sverige blommar och lever på sommaren. Det är mitt bästa sommarminne. Även om vissa dagar gör större avtryck än andra älskar jag känslan som infinner sig juni, juli, augusti ❤️

  Amanda 2016-06-10 12:28:22
  Svara
 • Det där första glaset rosévin på altanen en tidig försommarkväll är för mig början på den bästa av alla årstider. Fåglarna kvittrar och naturen är intensivt grön. Min lilla baksida är full av knoppar, blommor och nyplanterade krukor. Grilldoft från någon granne sveper förbi. Hundarna ligger och snusar i kvällssolen. Oj vad jag har längtat …….och som pricken över i:et har jag hela semestern framför mig!!

  Sanne Jurell 2016-06-10 09:51:06
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne var när jag precis hade flyttat upp till Stockholm och hade planen på att leva singellivet. Jag hade blivit varnad innan för hur Stockholm var och hade en mur runt om mig. En kväll på Bergmans hamnar jag vid ett sällskap där jag direkt klickar med en av killarna. Vi dansade tills det blev ljust och efter det gick vi till hans balkong och delade en flaska vin tills klockan blev långt in på förmiddagen. Redan dagen därpå planerade vi en resa ihop och nu har vi snart varit tillsammans i 1 år. Jag trodde bara sånt här hände på film och nu är det jag som får uppleva det. Jag vill så gärna fira 1 år med honom på Spa!

  Madde 2016-06-10 09:47:39
  Svara
 • Mitt bästa sätt att spendera en varm sommardag är att vara hemma hos mina föräldrar i den lilla byn jag kommer ifrån. Bara strosa omkring på baksidan i bikini, sitta under ett träd i skuggan och läsa, gå ner till älven och bada, bara njuta av livet.

  Carro 2016-06-10 08:17:45
  Svara
 • En av mina favoritminnen är när jag och min sambo tog båten från landstället till en sjökrog i närheten. Vädret var superfint med blå himmel och strålande sol och det var varmt och skönt. Vi åt och drack väldigt gott och sen på vägen hem så fick vi sällskap av en säl som simmade bredvid vår båt 🙂

  Matilda Berg 2016-06-09 21:54:42
  Svara
 • Mitt bästa sommar-minne är från förra sommaren då jag och mina föräldrar satt på altanen i kvällssolen. Allting va perfekt; från hur solen träffade alla blommor och träd, alla färgerna på himlen, och hur man kände att allt och alla bara tog sin tid att vara i nuet och njuta. Sen hade jag ju underbart sällskap av mina två älskade föräldrar som bidrog till att göra kvällen magisk. Det är sånna stunder man värdesätter mest, och som jag tänker tillbaka på när jag behöver extra lugn i min vardag. Tack för allt mamma och pappa!

  Tove Rudöfors 2016-06-09 18:22:45
  Svara
 • Måste vara den dag då min man o jag gifte oss i vår vackra kyrka för 8 års sedan:-). Vi hade perfekt varmt o soligt väder, syrener som blommande och doftade gott ute i solskenet, glada gäster, supergod mat som vi provsmakat och komponerat fram själva. Glastårta med 3 lager smakfull god Italiensk glass, mums… T o m bröllopsdansen gick som en vals…;-) och jag fick känna mig som den prinsessa med krona på huvudet som jag alltid drömt om. Det blev en toppendag mao och som alltid kommer finnas i vårt minne!

  Rosis Nottehed 2016-06-09 13:36:27
  Svara
 • Vad jag helst vill göra en sommarkväll kan jag inte skriva här?!

  Paula Petersen 2016-06-09 13:17:27
  Svara
 • Förra sommaren när jag och min pojkvän precis börjat dejta. En eftermiddag började vi med att åka till golfbanan och slå några hål sen köpte vi med pizza och satte oss ute på en brygga och åt middag, kollade solnedgången och kände in lugnet. Ljuvliga sommarkvällar som dom är dom bästa!

  Emma 2016-06-09 12:57:02
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag och min bästa kompis gjorde vår första riktiga utlandsresa utan föräldrar. Vi åkte till Malta sommaren när vi fyllde 18 och jag kommer sååå väl ihåg när vi satt i taxin från flygplatsen – det var superväder, fläktade från de öppna fönstren och Malta visade sig verkligen från sin bästa sida. Lyckan och frihetskänslan som bubblade i kroppen där och då kommer jag aldrig att glömma!!

  Linnea 2016-06-09 11:51:56
  Svara
 • Jag tillbringar helst sommarkvällar ute på Nåttarö som ligger i vår södra skärgård och då på vår fina båt tillsammans med goda vänner och dricker rose vin och tapas, tittar på solnedgången och lyssnar på ljuvlig Musik, det händer att det blir allsång på båten också.

  Med vänlig hälsning
  Anette

  Anette 2016-06-09 11:29:33
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från förra sommaren då jag och min pojkvän åkte till Sicilien och bara åt mat, drack vin och såg fina saker i en vecka! Älskar Italien så det var helt fantastiskt!

  Josefine Magnusson 2016-06-09 09:39:51
  Svara
 • Den ultimata ljumma sommarkvällen för mig är spontan! Vill jag hänga på en uteservering med mina favoritmänniskor så gör jag det, vill jag mysa på balkongen med en bok så gör jag det – jag vill slippa allt planerande som annars hänger över en hela tiden!

  Cissi 2016-06-09 09:32:56
  Svara
 • Mitt absolut bästa sommarminne var för 3 år sedan. Jag hade precis kommit hem från London och kände mig allmänt vilse om vad jag skulle göra härnäst. Min två bästa tjejkompisar tvingade med mig ut på en torsdag, trots jobb dagen efter och mitt i livet som alla är. Vi drack vin på min balkong, lyssnade på alla de där gamla 90tals-hitsen man bara lyssnar på när den stämningen kommer fram och tog på oss klänningar trots att det kanske var lite för kallt för det ännu, men det var ju sommar på pappret. Gick ut och dansade och avslutade kvällen (morgonen) med att vi alla satt på bryggan och tittade på solen som gick upp vid fyratiden i totalt tystnad tillsammans. Vaknade 4 h senare, gick till jobbet och kände ett sånt glädjerus och tacksamhet till mina vänner att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Blir fortfarande helt varm när jag tänker tillbaka på den kvällen, den perfekta kvällen med mina bästa vänner.

  Nicole 2016-06-09 09:18:59
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är faktiskt en känsla. Det var sommaren 2008 och jag hade precis tagit studenten samt träffat och intervjuat min då absoluta favoritartist under två intensiva dagar. Sedan åkte jag direkt på semester till Galapagosöarna, utan tid till att reflektera. Allt kom sedan i kapp mig när jag låg på ett båttak under den häftigaste stjärnhimmel jag någonsin sett. Alltså den lyckokänslan??!! Att vara så berusad av glädje och framtidstro, ung och naiv men med huvudet fyllt av målbilder. Sedan den stunden har ju livet såklart screwed me over fler gånger än vad jag orkar tänka på, men om jag tar mig tid kan jag ändå hitta tillbaka till den där magiska känslan och känna hur livet blir lite lite mindre hopplöst. Vette fan om den där känslan till och med har räddat mitt liv.

  Karin 2016-06-09 09:16:57
  Svara
 • Mina bästa minnen är garanterat alla kvällar och dagar som jag har spenderat i skärgården. Finns ingen bättre plats, sitta helt själv med ett kompisgäng på en klippa som fortfarande är lite lätt ljumna, precis ätit klar middagen och solen är på väg ner bakom ön mitt över. Bara få njuta av lugnet 🙂

  Anna 2016-06-09 09:14:08
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag tod studenten för 6 år sedan! Mina föräldrar träffades för första gången sedan skilsmässan (vilket då var 7 år sedan) och inte bara det, de var tillochmed trevliga mot varandra! Det var första gången mina två sidor av släkten träffades och alla kom så himla bra överens och jag har aldrig känt mig så lycklig som då. När alla gäster hade gått började jag stortjuta samtidigt som jag skrattade eftersom all anspänning släppte 🙂 Det var helt enkelt en dag och kväll fylld av bara kärlek vilket jag är så glad att jag fick just den dagen!

  Josefine 2016-06-09 09:12:30
  Svara
 • Med en liten flicka på 9 månader så är en perfekt sommarkväll just nu en stund med min man. Gärna sittande utomhus länge och bara njuta av att få sitta och prata om allt möjligt och få sitta helt ostört han och jag.

  Lina 2016-06-09 09:01:25
  Svara
 • En perfekt sommarkväll för mig är att få vara ledig tillsammans med min pojkvän och inte ha några tider att passa eller mobiltelefoner som distraherar oss.
  Att tillbringa tiden tillsammans vid havet och höra när vattnet kluckar.
  Det är sommar och egenvärde för mig!

  Melina 2016-06-09 07:56:47
  Svara
 • På en filt i parken med en god vän och en picnic, fågelsång som ljuv musik, god dricka och ett gott humör

  Malin 2016-06-09 07:47:49
  Svara
 • En midsommardag för snart exakt 12 år sedan. Då låg jag på BB för första gången och efter 36 timmars slit kom hon äntligen ut, världens sötaste underbaraste unge! Det firades med en svensk flagga, limpsmörgås och cider! Tror inte jag ätit något godare 🙂

  Jessica Sundberg 2016-06-09 07:47:43 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Skärgård, klippor, engångsgrillen med det allra godaste som tillagas, bästa vännerna, skratt, bad, ljusa nätter, minnen, rose’ och bubbel.
  Kan inte bli bättre ❤️❤️❤️

  Susanna 2016-06-09 07:28:05
  Svara
 • En varm sommmar kväll ligger jag vid strand kant och grillar goda grejor . Och dricker glas rosevin med min din min mor

  Mia Fridman 2016-06-09 07:11:15
  Svara
 • När han sa att han älskade mig, inget kommer någonsin att slå det.

  Annie 2016-06-09 06:58:43
  Svara
 • En härlig sommarkväll är när vi bjuder in grannarna spontant på lite vin och pratar om allt som händer i våra liv. Avslappnat, härligt och mysigt…

  Ann 2016-06-09 06:52:12
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från förra årets fjällvandring i Lappland. Att vandra genom den storslagna naturen och på kvällen sitter vid en sjö som badar i ljuset av solnedgången och äter nyfångad fisk tillsammans med barnen och maken är en känsla som är svårslagen!

  Angela Weihs 2016-06-09 06:50:18 http://www.finest.se/cutekids
  Svara
 • Jag spenderar gärna en ljummen sommardag i juni med mina tjejkompisar i en park i Stockholm. Plockmat, Box vin i plastglas och musik från en bärbar högtalare och sen sitta och prata tills solen har gått ner för horisonten. Det är en perfekt sommarkväll.

  Jessica 2016-06-09 06:37:39
  Svara
 • Alla mina bästa sommarminnen är när jag vandrat i armkrok hem med min bästa tjejkompis en tidig sommarmorgon i soluppgången, på kullersten, barfota med klackarna i handen och skrattande hysteriskt efter nattens bravader. Som vi sen gjort om och om igen. Och kommer göra i sommar igen och ända tills vi går där tillsammans med rullatorn istället.

  Anna 2016-06-09 00:25:42
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från förra sommaren. Min pojkvän hade överraskat mig med en underbar resa till Santorini i Grekland. Väl där tänkte jag droppa den stora nyheten – att jag äntligen var gravid! Så första kvällen, när vi satt på vår balkong så där bubbliga och fnissiga man är när man är kär, och jag var redo att berätta så gick han ner på knä och FRIADE!!!!! Snacka om dubbel glädje <3 Nu är det min tur att överraska honom med en underbar SPA dag, för bara oss två, och ge oss en dag att känna oss så där bubbliga och kära igen. 🙂

  Sara 2016-06-09 00:16:16
  Svara
 • Jag och mina allra bästa vänner kommer från samma småstad, och vi är ett gäng som har hållt ihop i flera års tid. Det tråkiga är att vi alla bor i olika städer som Sthlm, Gbg, Malmö, Oslo och Jönköping osv. och det blir allt längre mellanrum mellan att vi alla kan ses. Så vad jag helst gör en varm ljummen sommarkväll är att sitta på en uteservering eller någons altan och pimpla massa rosévin, pratar minnen, skvallra och skratta- alla tillsammans!

  Elin 2016-06-08 23:36:42
  Svara
 • WAY OUT WEST 2013- om jag måste välja. För mig är egentligen hela våren och sommaren bara ljuva fantastiska tider, även om jag är en sån som även försöker uppskatta resten av året. Men det första som poppade upp i mitt minne som svar på ”sommarminne” är festival och inte minst way out west och inte allra minst way out west 2013. Jag har varit på festivalen flera gånger men just den sommaren där och då (tror du också var där mvh stalker) var helt fantastisk. Jag hade bilat ner med 5 vänner i en stor bil och allt ifrån att vänta in den som alltid är sist till bilresan ner, dagsfesterna, kvällsfesterna, nattfesterna och hela festivalen är som en stort rosa moln. Att se nästan varenda Stockholmare ta över Göteborg för några dagar är något alldeles speciellt och minnena man skapar är oförglömliga.

  Skulle så jäkla gärna vinna en SPA-dag för två och ta med en av mina kompisar som jag var där mer för en dag på Sturebadet där vi kan mysa och reminissa åt just det minnet- tror hon hade blivit överlycklig (jag med).

  Tack för grym blogg, twitter och snappichatti!!!!
  Kram.

  Anna 2016-06-08 23:24:05
  Svara
 • Åhh den är svår! Men måste nog säga student natten! Friheten man kände i hela kroppen och sinnet! Varm sommarkväll och så öppen för livet , det var som att se allting för första gången. En flirt som blev sådär pirrig,spännande och bra avslut på:)den kvällen var liksom början på något nytt och härligt och DEN sommaren blev en av dom bästa!

  Michelle 2016-06-08 23:07:40
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag såg Han för första gången, förra sommaren. Hur min bästa vän introducerade oss ute på terassen den där varma utekvällen och hur jag kände mig så förbannat snygg och lycklig och fin.

  Det var en speciell känsla, för det är inte ofta jag gör det. Alltså, att känna mig fin och allt det där, för mitt liv kan vara ganska ångestfyllt och känslosamt och jag har ofta svårt för att klappa mig själv på axeln. Jag minns iallafall att jag hade skyhöga klackar och en byxdress och en knut bak i nacken. Jag drunknade i hans ögon och föll pladask, där och då. Med honom hade jag oändligt fina stunder och det började precis där, just den sommarkvällen. Med hans bruna ögon och mörka skägg tog han mig med storm och jag är honom evigt evigt tacksam för det. Trots att det inte blev något mellan oss, och att jag idag inte ens pratar med honom, är jag inte ledsen. Han gav mig allt han kunde ge där och då, och den där kvällen i juli är den jag minns när jag tänker tillbaka på sommaren förra året. Min finaste stund som jag plockar fram titt som tätt i minnet och värmer hjärtat med.

  Malin 2016-06-08 23:05:17
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne var för ett år sedan när jag och min nuvarande sambo tog en promenad ner till Brunnsviken vid Hagaparken. Vi satte oss på klipporna, öppnade en flaska skumpa, lärde känna varandra och bara njöt av solnedgången och den rosa magiska himlen som kvällen erbjöd. Den bästa sommarkvällen och den bästa dejten ever! Där och då förstod jag att de ska vara vi för alltid.

  Sara 2016-06-08 21:24:19
  Svara
 • Förra sommaren. En sen, varm sommareftermiddag på Långholmen som gled över i kväll och sedan natt. Fem tjejer som drack lika mycket vin som spilldes ut, badade, stod på händer, babblade sönder munnarna på varandra och som inte en enda sekund tänkte på om det fanns någon annanstans man skulle vara. För det fanns det ju inte! Vi var precis var vi skulle vara.

  Klara 2016-06-08 21:23:06
  Svara
 • Bara jag tänker på det mitt bästa sommar minne blir jag helt varm av lycka. Den 6 augusti 2014. Efter en ganska pissig sommar, du vet när man undrar under en lång period, om man någonsin skulle få skratta igen. Precis så som Carrie frågar sig själv i första SATC filmen, så kändes det under hela sommaren. Om jag någonsin skulle få skratta igen efter den värsta perioden någonsin.

  Där låg jag i alla fall i min lilla 90 säng på landet, inte sugen på någonting (inte ens tacos ville jag ha??). Vem står inte i dörren till mitt sovrum när jag tittar upp om inte min finaste människa, min absolut bästa vän. Som flög ända ifrån Kapstaden för att överraska mig. Vi satt på en klippa vid havet ända till solen gick upp och ända tills solen gick ner, att få prata med sin bästa vän som alltid förstår. Och vad jag skrattade, Jag skrattade så magkrampen höll kvar hela veckan. Där och då kom hela livslusten tillbaka.

  Molly 2016-06-08 21:21:59
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne var när jag och mina tjejkompisar satt på en klippa på västkusten. Vi drack vin och småtjatade samtidigt som alla var fnittriga och smsade sina dejter.

  Den känslan är obeskrivlig.

  Anna 2016-06-08 20:48:30
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när hela familjen tog med sig en liten grill ner till stranden med massa tillbehör och vi tog vin och drack i plastmuggar samtidigt som vi kollade på en av de finaste solnedgångar jag någonsin sätt!

  Kajsa 2016-06-08 20:27:34
  Svara
 • Bästa sommarminnet är från nyår i Australien för ett par år sedan! Champangefrukost, båttur med operahuset som bakgrund och vi var fixade till tårna. Avslutade dagen på ett rooftop-party med en pangfest, och fyrverkerier som bara Sydney kan erbjuda. Ren magi!

  Sofia redhe 2016-06-08 19:40:10
  Svara
 • Min bästa sommardag någonsin var när jag och min kille vaknade en lördag till strålande sol. Vi åt frukost tillsammans på min terass, sen gick vi och mötte upp en massa kompisar och tog en rejäl vinlunch på en sjukt mysig uteservering. Efteråt gick vi alla tillsammans och styrde ihop filtar, mat och mer vin och satte oss längs med vattnet tills solen gick ner, för att sedan ta en spontanare på stan som blev en riktig pangkväll. Hoppas på massa såna dagar den här sommaren! Kraaaam

  Amanda 2016-06-08 19:02:02
  Svara
 • Med risk för en sliskig romantisk saga lyder mitt bästa sommarminne såhär:

  En fin sommardag vaknade jag upp tillsammans med min pojkvän, mamma och mormor i ett litet hus på Mön i Danmark som vi hade hyrt. Vi gick längs möns klint och fick se vacker natur, sedan åt vi lunch på en uteservering och åkte till stranden. När vi skulle hem från stranden valde jag och pojkvännen att gå istället för att åka med i bilen. Vi hade en så härlig promenad med prat, handhållning och rumpklämning mellan havrefälten haha. När vi kom tillbaka till stugan låg köttet på grillen och jag klättrade upp i körsbärsträdet på den mysiga bakgården för att plocka ner massa körsbär. Sen satt vi i den danska idyllen och åt, pratade, skrattade och spelade kort. En enkel men klockren sommardag!

  Julia 2016-06-08 18:45:51
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från förra året då jag och min sambo hade vår första dejt. Vi träffades genom Tinder och hade vår första träff på Medis Kök & Bar. Det var sommarkväll men ösregnade så vi satt i deras inglasade terass med värmelampor och filtar medan vi drack vin och pratade i timmar. Så länge att de fick slänga ut oss när stället stängde. Då promenerade vi hem i sommarnatten och jag somnade lycklig som aldrig förr. Idag bor vi ihop i hans lägenhet men har precis köpt en gemensam. Tänkt vad bra det kan bli – helt klart mitt bästa sommarminne!

  Theres 2016-06-08 18:38:06
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne:

  Förra onsdagen stod jag äntligen på scenen i aulan och fick mitt examensbevis, framför hela min familj och älskade lilla mormor. Efteråt skulle alla tillbaka till jobbet, och ingen hade tid att fira med mig. Kände mig lite låg och ensam där jag satt i parken, tills jag får ett sms av en underbar vän som säger att nej men nu räcker det, jag drar från jobbet och så firar vi dig ordentligt! jag blev upphämtad, och sedan firad över hela stan. Ett glas bubbel på varje uteservering som jag tycker om, så att det kändes som att firandet precis hade börjat, under hela kvällen! Så tacksam och glad att få vara färdig med skolan, och ha en sådan fantastisk kompis. Det blir vi som åker tillsammans på Spa-dagen om jag vinner!

  Julia 2016-06-08 18:27:00
  Svara
 • En ljummen sommarkväll i juni spenderar jag helst vid våran sommarstuga vid havet. Jag bor i Visby vilket är en fantastisk sommarstad, men det finns ändå inget bättre än att åka ut på landet, så pass långt ut att mobiltäckningen är obefintlig. Det är så underbart härligt att ta med sina bästa vänner till en plats utan varken el eller mobilnät. Vi tar en sväng med vår pyttelilla motorbåt, badar i eftermiddagssolen, tänder grillen, sätter på lite Tomas Ledin i en skrovlig mobilhögtalare och tar ett glas rosé (vars flaska vi hållit kallt i en frysbox). Härifrån hämtar jag mina bästa sommarminnen!

  Nelly 2016-06-08 18:20:57
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är sommaren 2013 då jag och mina vänner var ute på Sandhamn i 2 nätter. Vi var många som kom dit i varsin båt, vi låg alla vid samma brygga och det var så jäkla trevligt. Vädret var dessutom perfekt, vi åt god mat, drack goda drinkar, solade, lyssnade på musik och badade från båtarna. Skulle göra mycket för att få göra om det (har en ettåring nu så det känns inte riktigt lika enkelt) 🙂

  Amanda 2016-06-08 18:13:57
  Svara
 • Hej Dasha,
  Tack för en fantastisk blogg!
  Mitt bästa sommarminne är från förra sommaren, min bästa vän och hennes blivande man hade försökt att bli gravida ett bra tag innan de beslöt sig för att pröva IVF. Samma dag som hon insaminerades satt hon i min soffa och vi pratade om hur spännande det skulle bli om de blev gravida och att jag då skulle bli gudmor. Vi vågade dock inte hoppas på för mycket, några veckor senare visade graviditetstestet positivt! Det var ingen lätt graviditet men idag är jag gudmor åt en fantastisk kille på snart tre månader. Jag skulle hemskt gärna vilja dela denna upplevelse med henne då hon behöver få lite egentid.

  Stor kram och glad sommar!

  Gabriella 2016-06-08 18:11:39
  Svara
 • Hej Dasha ? Mitt bästa sommarminne är från Marbella 2014 då jag och mitt tjejgäng var därnere under två veckor och hade så himla kul.
  Vi låg och solade på morgonen, körde dagsfest på Ocean Club/Nikki Beach, sen siesta och sen upp igen och dansade all night long. Så höll vi på i två hela veckor med rosé i kroppen. Snacka om att man var helt slut efter det men det var så mycket kärlek, skratt och glädje. (Och lite för mycket rosé kanske)
  Jag fyllde år i samband med resan och blev så bortskämd så nu skulle jag med glädje vilja skämma bort min vän Melissa (fick sitt smeknamn Wave nere i Marbella pga vågorna i håret hennes)
  Jag själv har aldrig gått på spa men alltid velat så det vore superkul att starta sommaren med lite avslappning.

  Marie 2016-06-08 18:00:34
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från en sommarkväll i Hamburgsund ute på västkusten(PARADISET på somrarna!!!). Efter en dag med bad och sol så tog vi vår eka ut till en liten ö för att grilla nyfångad makrill och äta pilleräkor… och njuta fram till solnedgången. Efter att ha spenderat varje sommar där sedan jag var liten så finns det inget annat som är så mycket sommar för mig <3

  Moa 2016-06-08 17:54:07
  Svara
 • Hej, dasha! Mitt absolut bästa sommarminne var när jag och min vän spenderade 2 veckor på Rhodos förra sommaren! Det var helt 2 oförglömliga veckor! Vi åt glass, skrattade så vi kiknade, åt god mat och drack drinkar in på småtimmarna! Jag vill dela detta med henne för hon är så värd detta, hon har precis tagit examen efter 3 år! Hon har kämpat så, dessa 3 år! Jag är så stolt över henne, min stjärna!
  Jag själv kämpar med ätstörningar, vilket ärligt talat är ett rent helvete! Så det vore skönt att få koppla av en dag och speciellt med henne!

  Mvh Bella

  Izabella 2016-06-08 17:42:19
  Svara
 • Hej Dasha! Mitt bästa sommarminne måste varit i år när jag fick reda på att jag ska bli moster och min älskade syster som kämpat så länge äntligen blivit gravid :)))
  Skulle jag vinna detta så är hon min självklara kompanjon!
  Kram

  Isabelle 2016-06-08 17:32:48
  Svara
 • Mitt absoluta bästa sommarminne var när jag och en kompis var nere i Göteborg några dagar förra året i september. Vi köpte med oss kallrökt lax, färsk bröd, cider och skagenröra och tog spårvagnen ut till Saltholmen för att lägga oss på en klippa i solen. Sen satt vi där med våran picknick och sen la vi oss på rygg i sensommarsolen och lyssnade på när vågorna svagt slog mot klipporna. Det var ett simpelt men väldigt minnesvärt minne.

  Josefine 2016-06-08 17:27:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!