SUMMERBURST 2016

Är riktigt ledsen att jag missade Summerburst Göteborg i år. Men det kompenserar jag upp med att gå både fredag och lördag här i Stockholm. Det är i helgen redan!

Har jag några läsare här som ska gå?

Alla andra år har ni varit så himla många som kommit fram och hoppas verkligen jag får träffa en del av er i år igen. Det är den mysigaste känslan. Blir alltid jätteglad när ni kommer och berömmer en. På något sätt VET jag ju att ni är många som är på andra sidan av skärmen men ändå blir det ensamt på denna sida ibland. Därför blir det så real när ni kommer fram. Sluta aldrig med det!

Puss och ses på SUMMERBURST!

dasha.spotlife.se_files_2011_06_dsc_0589IMG_2068

 Dasha-Girine-Michaela-Forni dasha.spotlife.se_files_2012_06_Dasha-Girine-2  IMG_2193

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!